Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μουλιάτος:«Η Νέα Αρχή αναγκαία για την Αττική»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτοδημιούργητος, έχοντας νιώσει στο πετσί του το «μεροκάματο» δίπλα από ένα πάγκο λαϊκής αγοράς διαλαλώντας το εμπόρευμα του για περισσότερα από 30 χρόνια ο Δημήτρης ΜουλιάτΟς πρόεδρος πια της Β' Λαϊκής Αγοράς Αθηνών είναι ένα από τα «πρόσωπα -κλειδιά» που πρόσθεσε στον συνδυασμό του «Νέα Αρχή για την Αττική» ο Γιώργος Πατούλης για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Αττικής.

Η δυτική Αθήνα αποτέλεσε , το καταφύγιο, το «λιμάνι» αλλά και το ορμητήριο για τον Δημήτρη Μουλιάτο που γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους αλλά ζει στις παρυφές της Κηπούπολης με την Πετρούπολη.

«Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δράσης στα κοινά αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου και να στρατευτώ στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη γιατί είναι υπερ-απαραίτητη η Νέα Αρχή για την Αττική. Ένα νέο ξεκίνημα που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί. Στόχος μου και επιθυμία μου είναι να βοηθήσω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του δυτικού τομέα, την ασφάλεια, την υγεία που είμαστε πίσω, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. Ο δυτικός τομέας είναι πολύ παραγωγικός αλλά και δημιουργικός. Δημιουργεί επιστήμονες, αθλητές, καλλιτέχνες αλλά δυστυχώς αυτό δεν έχει ανάλογη αναγνωρισιμότητα».

Και ο Δημήτρης Μουλιάτος συνεχίζει: «Πιστεύω πολύ στον Γιώργο Πατούλη, είναι πετυχημένος σε ότι καταπιάνεται και το έχει δείξει με την πορεία του. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Λαϊκές Αγορές έχουν παίξει σημαντικό κοινωνικό ρόλο στα χρόνια της κρίσης βοηθώντας τους συνανθρώπους μας όχι μόνο στα Κοινωνικά Παντοπωλεία με τόνους προϊόντων αλλά και σε συλλόγους όπως η «Φλόγα», πάντα όμως με μια αξιοπρεπή σιωπή.

Ο περισσότερος κόσμος μπορεί να επισκέπτεται τις Λαϊκές Αγορές όμως δεν ξέρει την προσφορά τους  στην κοινωνία μας και την παρουσία τους στα χρόνια της κρίσης. Μέσα από την επόμενη μέρα μας στην Περιφέρεια Αττικής θα το αναδείξουμε αλλά πάνω απ' όλα πρέπει να ασχοληθούμε με το κοινωνικό μας έργο και να σκύψουμε πάνω από τους συμπολίτες μας».

Ποιος είναι

Ο Δημήτρης Μουλιάτος γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους, έχασε πολύ  μικρός στους γονείς του αλλά μπόρεσε και σταδιοδρόμησε. Παντρεύτηκε στα 23 του χρόνια απέκτησε ένα μονάκριβο γιο, δημιούργησε ιδιωτικές επιχειρήσεις και κατέληξε στον τομέα των λαϊκών αγορών καθώς διατηρεί  πάγκο για νωπά ψάρια εδώ και 33 χρόνια.

Έχει ασχοληθεί επίσης και με την εισαγωγή νωπών ψαριών.  Τα κοινά τον άγγιξαν από πολύ νεαρή ηλικία, διατέλεσε πρόεδρος τοπικής οργάνωσης στο Καματερό για μια εξαετία, αργότερα έγινε πρόεδρος της Β' Λαϊκής Αγοράς και σύντομα θα αναλάβει τη θέση του προέδρου της Παναττικής Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών, όντας αυτή τη στιγμή Γενικός Γραμματέας.

 

Με τον δήμαρχο Περιστερίου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 18:00