Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ως... Ηρακλής είχε ψυχή!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το σύνολο του Σάκη Κακαβά απέσπασε ισοπαλία στο 90' στον Βύρωνα από τον Αθηναϊκό (1-1).

 

Περίσσια ψυχικά αποθέματα κατέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο για ακόμη μία φορά οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και απέσπασαν έναν πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού στη Γ' κατηγορία! Η ομάδα του Σάκη Κακαβά στάθηκε όρθια στον Βύρωνα απέναντι στον Αθηναϊκό, από τον οποίο απέσπασε ισοπαλία με 1-1 μόλις στο 90'!

Μετά από ένα στείρο α' ημίχρονο, οι 'λόρδοι' πήραν το προβάδισμα στο 62' με πέναλτι του Κιουτάκ, για χέρι που υποδείχθηκε εις βάρος του Μπερνικόλα.

Παρά το σοκ οι 'κυανοκίτρινοι' αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε! Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 90', ο Μπερνικόλας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, όμως στην επιστροφή της ο Παλαιολόγος την έσπρωξε στα δίχτυα, για να μετατραπεί σε 'χρυσή' αλλαγή για την ομάδα του και να διαμορφώσει, έτσι, το τελικό 1-1! Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το 68' ο Ηρακλής είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Σούλα με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Τσολακίδη και Γούναρη.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Παναγιωτακόπουλος, Γώγος, Πουρνάρας, Κοίλιας, Μοροσάνου (38' λ. τρ. Ποδαράς), Μπουσάι, Σούλας, Σκαρλάτος, Χριστόπουλος (73' Σπανός), Κιουτάκ (78' Μπουγκολίνης)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαμπάνης, Κωνσταντακόπουλος, Μπερνικόλας, Καρακωσταντής, Λάσκαρης, Χαυλής (76' Τσομάσι), Βασιλείου (84' Πατέστης), Κατσούγιαννης, Αρχοντούλης (62' Παλαιολόγος), Φιλιππίδης, Ευαγγέλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Μάρτιος 2015 22:47