Τελευταία ενημέρωση 11:34, 19 Απρ 2024

Η ήττα στον Εθνικό δεν αλλάζει τον στόχο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ήττα που δεν αλλάζει τον προσανατολισμό του και δεν τον βγάζει έξω από τον στόχο του γνώρισε το Περιστέρι σήμερα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία του πόλο στο Εθνικό Κολυμβητήριο.

Ο γηπεδούχος Εθνικός με πρωταγωνιστή τον Φώσκολο που σκηνοθέτησε με πέντε γκολ τη νίκη, επικράτησε 16-6 και και παραμένει στη πρώτη εξάδα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κώστα Λούδη ηττήθηκε μετά από δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Υδραϊκό και ΝΟ Χανίων.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΓΣ Περιστερίου να ανοίγει το σκορ στη πρώτη του επίθεση χάρη σε τέρμα του Τσαγκάρη αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς ο Εθνικός αντέδρασε και «έτρεξε» ένα σερί 4-0 με τους Καλαϊτζή, Φώσκολο, Μπεριστιάνο και Πρωτοψάλτη. Όμως η ομάδα του Κώστα Λούδη κατάφερε να μειώσει σε 4-2 με τον Κλήμο. Στη δεύτερη περίοδο ο «αυτοκράτορας» ήταν εξαιρετικός στο αμυντικό κομμάτι βρίσκοντας παράλληλα τις λύσεις στην επίθεση ανέβασε τη διαφορά στα πέντε τέρματα (7-2) με τους Φώσκολο, Θαλασσινό και Καλαϊτζή με πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ανέβασε στο τρίτο οκτάλεπτο τη διαφορά στα εννιά τέρματα (13-4) «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη. Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς τα πάντα είχαν κριθεί.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Άγγελος Φώσκολος που σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ από πλευράς Περιστερίου ο Ποσειδώνας Τσαγκάρης πέτυχε τρία.

Εθνικός Πειραιά – ΓΣ Περιστερίου 16-8 (4-2, 3-0, 6-2, 3-4)

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής 2, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης 1, Φώσκολος 5, Μπεριστιάνος 2, Ματθαίου, Βαλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης 2, Ξυλούρης

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Γκαρντιγιάν, Σπούνερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης 2, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 2, Παζαϊτης, Τσαγκάρης 3, Τσαλίκης, Γιαννουλάτος, Αμπατζής.

Πηγή waterpolonews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Μάρτιος 2019 20:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο δύσβατος δρόμος της παραμονής με αριθμούς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας