Τελευταία ενημέρωση 23:39, 18 Απρ 2024

«Τρέχουν» για ΟΣΦΠ Ουγγράι, Μέγιερι, Μούγιακιτς!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αρκετό καιρό θα κάνουν ακόμα να δουν τον Ρολάντ Ουγκράι στο γήπεδο οι φίλοι του Ατρόμητου. Ο Ούγγρος επιθετικός, είχε τραυματιστεί από συμπαίκτη του τον Νοέμβριο  σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας και σχεδόν 4 μήνες μετά δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Την τελευταία εβδομάδα, έχει αρχίσει να μπαίνει στις προπονήσεις του Ατρόμητου, όμως ακόμα θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Σίγουρα, ο 26χρονος επιθετικός που τους πρώτους μήνες ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο Περιστέρι, δεν θα προλάβει τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, καθώς δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Στόχος του ίδιου, αλλά και των ανθρώπων του Ατρόμητου είναι να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μετά την διακοπή για τα πρώτα παιχνίδια της Εθνικής στα προκριματικά του Euro.

Ωστόσο και για το παιχνίδι αυτό οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του και γίνεται... αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος. Να θυμίσουμε, πως ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί διάστρεμμα, ωστόσο οι γιατροί της Εθνικής Ουγγαρίας δεν υπέδειξαν την σωστή θεραπεία, με αποτέλεσμα ο Ουγκράι να μην επιστρέψει στον αναμενόμενο χρόνο. Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και όταν πλέον θα επιστρέψει στα παιχνίδια του Ατρόμητου θα έχουν περάσει 4 μήνες!

 

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι στόχος να είναι έτοιμος και ο συμπατριώτης του, ο Μπάλαζ Μέγιερι, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Το ίδιο ισχύει και για τον Άρμιν Μούγιακιτς που επίσης πηγαίνει καλύτερα και έχει στόχευση στο ίδιο ματς.

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην τελική ευθεία για ΠΑΟΚ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας