Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κόλλησε» ο Άγιος Ιερόθεος

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τους Αγίους Αναργύρους.

 

Ήθελε να επανέλθει στις νίκες, μετά την ήττα στον Άγιο Δημήτριο από τη Θύελλα, όμως ο Άγιος Ιερόθεος 'κόλλησε' στη 'λευκή' ισοπαλία, στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτο με τους Αγίους Αναργύρους.

Στο γήπεδο της Χωράφας πραγματοποιήθηκε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες και μέτριο θέαμα. Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού έμεινε μακρυά από τον καλό της εαυτό και, δικαίως, περιορίστηκε στον έναν βαθμό. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη, όταν στο 42' ο Στραβοκέφαλος 'σημάδεψε' το δοκάρι με ωραίο σουτ.

Μελανό σημείο αποτέλεσε ο τραυματισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή των Αγίων Αναργύρων από μπουκάλι που εκσφενδονίστηκε από ανεγκέφαλο μετά το τέλος του αγώνα, κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μείνει για μερικά λεπτά στο έδαφος και να διακομιστεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος, με βοηθούς τους Τσολάκη και Σαμοϊλη.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσουκαλάς, Μίχος (80' Σκενδέρης), Κολιάκος, Βατίστας, Μπιρμπίλη, Λουκάκης (60' Γεωργίου), Μπερτσιάς, Κουκούλης, Νιζάμης, Κακλαμάνος, Πανούσης (70' Κρεμμύδας)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Βυζανιάρης, Κοκκότης, Μυστρίδης, Λώλο (70' Κοσκινάς), Βάλσαμος, Δημαράς, Σερδενές, Καλογριάς, Γκούρι (50' Τουμάσης), Στραβοκέφαλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Μάρτιος 2015 21:29