Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ειδήσεις για το γηπεδικό από Παχατουρίδη!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ειδήσεις μέσα από τον σύντομο χαιρετισμό του στην κοπή πίτας της Θύελλας Περιστερίου «έβγαλε» ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης όταν αναφέρθηκε στο γηπεδικό θέμα που απασχολεί τον περιστεριώτικο σύλλογο.

Για το γήπεδο Ήφαιστου και το «Γ. Βασιλόπουλος» τόνισε ότι πριν λίγες μέρες έφθασε στη χώρα μας το χόρτο από την Ιταλία και πως σε δύο μήνες το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και τα δύο γήπεδα θα παραδοθούν στις ομάδες.

Για το ξερό γήπεδο του Άγιου Ιερόθεου αλλά και επίσης το ξερό γήπεδο του Άλσους αναφέρθηκε στο «ιδιότροπο» ιδιοκτησιακό καθεστώς. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι και στα δύο γήπεδα το 80% ανήκει στο Δημόσιο και το 20% σε ιδιώτη που ζει στο Λουτράκι.

Ως εκ τούτου η δημοτική αρχή διευκρίνισε ότι βρίσκεται σε δικαστική διαδικασία με αντίδικο τον ιδιώτη ώστε να αγοράσει το 20% και κατόπιν να έρθει σε συμφωνία με το Δημόσιο που εκτιμάται ότι είναι περισσότερο συνεργάσιμο προς την κατεύθυνση της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στα δύο αυτά γήπεδα. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν έδωσε χρονικό ορίζοντας ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι μέσα στο πλάνο της δημοτικής αρχής είναι να βρεθεί μια λύση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 22:55