Τελευταία ενημέρωση 06:58, 22 Μαϊ 2019

Η Θύελλα Περιστερίου τίμησε τον Νίκο Λαζαρίδη!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τιμώμενο πρόσωπο τον παλαίμαχο του Ατρόμητου και νυν team manager Νίκο Λαζαρίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα η κοπή της πίτας της Θύελλας Περιστερίου.

Την γιορτή του περιστεριώτικου σωματείου τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξανδρος Πλέστης, Θανάσης Δημητρίου, το μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΑ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ιωσήφ Ξυπνητός, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Τσαγκιώτης και ο γιατρός Αντώνης Λεμονής.

Νίκος Λαζαρίδης - Μανώλης Τσαγκιώτης

Στην εγκάρδιο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Θύελλας Θόδωρος Αθανασόπουλος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε παιδιά και γονείς αναφέρθηκε στις δυσκολίες του γηπεδικού που είναι οξύτατο για τον σύλλογο καθώς εν έτη 2019 οι προπονήσεις  διεξάγονται στο ξερό γήπεδο του Άγιου Ιερόθεου μάλιστα πολύ εύστοχα χαρακτήρισε την ομάδα ως η «σκληροτράχηλη του Περιστερίου» και εξέφρασε την προσδοκία να βρεθεί λύση θέτοντας ως αίτημα τη χρησιμοποίηση για τέσσερις ώρες την εβδομάδα του μικρού γηπέδου στη Χωράφα. 

Επίσης αναφέρθηκε και στο κοινωνικό έργο της Θύελλας μέσω της συμβολικής συνδρομής που θα διατηρηθεί ακόμη και με τη μεταφορά της ομάδας σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα.

Την τιμητική πλακέτα στον Νίκο Λαζαρίδη απένειμε ο δήμαρχος της πόλης μας Ανδρέας Παχατουρίδης.

                                           Ο πρόεδρος της Θύελλας Θόδωρος Αθανασόπουλος με τον Λαζαρίδη

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 22:38
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας