Τελευταία ενημέρωση 19:12, 28 Νοε 2020

Πέτυχε τον σκοπό της η εθελοντική αιμοδοσία!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Eπιτυχία σημείωσε η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η αιμοδοσία έγινε το πρωί του Σαββάτου  με τη βοήθεια της κινητής μονάδας αιμοληψίας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Στην απόλυτα επιτυχημένη πράξη αγάπης συμμετείχαν απλοί φίλαθλοι και άνθρωποι της ομάδας αλλά και πολίτες που ενημερώθηκαν για τη δράση και θέλησαν να προσφέρουν το αίμα τους.

Παράλληλα υπήρξε και η εξίσου σημαντική δράση εγγραφής δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με τον οργανισμό «Όραμα Ελπίδας».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους ανθρώπους που συμμετείχαν στην αιμοδοσία και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Σωτηρία», Σταυρούλα Τσιτλακίδου (Ιατρός), Ευγενία Στεργιοπούλου (Νοσηλεύτρια), Αναστάσιο Κουτή (Νοσηλευτής), Κωνσταντίνος Χαρμάνης (Νοσοκόμος) και Θεόδωρο Χατζή (Οδηγός). Ομοίως στους εκπροσώπους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Άγγελο Χασιώτη (Αρχηγός), Γεώργιο Καταλιάκο (Υπαρχηγός), Θεόδωρο Καλυβά, Βαλίνα Μπακούρου, Αναστάσιο Ξένο, Παρασκευή Μαγειρού, Αικατερίνη Νικολή, Χριστίνα Κουτσουβά, Παναγιώτα Βεργανελάκη και Ευαγγελία Μελαδίνη. Τέλος στις εκπροσώπους του οργανισμού «Όραμα Ελπίδας», Φωτεινή Ελευθερίου, Σίλβια Σούγκαρ και Ευαγγελία Παρασκευά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ειδήσεις για το γηπεδικό από Παχατουρίδη! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας