Τελευταία ενημέρωση 00:41, 19 Απρ 2024

Το Περιστέρι...έγδαρε τον πάνθηρα (3-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

«Γδέρνοντας» τον Πανιώνιο ξεκίνησε ο Μάρτης για τον Ατρόμητο που συνέχισε το αήττητο σερί του νικώντας με σκορ 3-0 μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

Οι περιστεριώτες αφήνοντας πίσω τους τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ «κατασπάραξαν» τον «πάνθηρα» και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας  πριν ξεκινήσουν μια δύσκολη τριάδα αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό εξασφαλίζοντας οριστικά και αμετάκλητα το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Το ματς

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με διάθεση να ελέγξει το ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και να γίνει απειλητικός. Μάλιστα, στο 9’ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κουλούρης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Μανοΐλοβιτς να κάνει άστοχη έξοδο μετά την κεφαλιά του Χατζηισαΐα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Πανιώνιος διαμαρτυρήθηκε για υπόδειξη του βοηθού διαιτητή, που υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ντουρμισάι, ο οποίος σκόραρε, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε.

Στο 17’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κουλούρη από τον Μαξίμοβιτς, ο οποίος τράβηξε τον αντίπαλό του. Ο… παθών ανέλαβε την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών» και ευστόχησε για να γράψει το 1-0.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 25’ διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Ενσικουλού να γυρίζει από τα δεξιά και τον Μπανανά να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Από την άλλη, οι Νεοσμυρνιώτες αδυνατούσαν να γίνουν απειλητικοί, πέραν της φάσης του 42’, όταν ο Μπουμάλ σούταρε, αλλά ο Θεοδωράκης μπλόκαρε. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τον Ατρόμητο να προηγείται 2-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος έφτασε στο 3-0, με τον Ενσικουλού να παίζει εξαιρετικά το «1-2» με τον Μανούσο, να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα Μανοΐλοβιτς (53’).

Μετά από το τρίτο γκολ τους, οι παίκτες του Κάναντι «πάγωσαν» το ρυθμό της αναμέτρησης, ενόσω οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν τον τρόπο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Οι Περιστεριώτες είχαν δύο επικίνδυνες αντεπιθέσεις στο 80’ και στο 83’, με τους Κουλούρη, Μπρούνο να απειλούν. Οι καλύτερες στιγμές του Πανιωνίου ήρθαν στο τελευταίο 5λεπτο, με τον Καμαρά να αστοχεί μέσα από την περιοχή στο 87’ και τον Μπανανά να σπαταλά την… ευκαιρία της χρονιάς στο 90’, αφού έστειλε την μπάλα άουτ από απόσταση βολής και σε κενή εστία.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης – Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης – Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες (84’ Κορτ), Κατράνης – Ενσικουλού (73’ Μπρούνο), Κουλούρης, Μανούσος (73’ Κωτσόπουλος).

Πανιώνιος : Μανοΐλοβιτς – Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος (86’ Οικονομίδης), Μπανανά – Παπαγεωργίου, Μανιάτης (63’ Άρσε), Μαξίμοβιτς, Κότσιτς – Μπουμάλ, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς (74’ Καμαρά).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κάναντι:«Αστεία πέναλτι μας άφησαν πίσω»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας