Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με στάμπα «Fentagin» η πιο «πορωτική» γιορτή της 15ετίας!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Με τη στάμπα να γράφει επάνω της «Fentagin» πραγματοποιήθηκε απόψε στο «Θέατρο Πολιτών» η πιο «πορωτική» γιορτή της τελευταίας 15ετίας, από αυτές που μένουν στην ιστορία, από αυτές που θα αφήσουν το αποτύπωμά τους και την επόμενη μέρα.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι, το πιο υγιές και δυναμικό κομμάτι, όπως το χαρακτήρισε ο Γιώργος Σπανός, πραγματοποίησαν την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας η οποία εξελίχθηκε  όμως σε μια μοναδική εκδήλωση λατρείας και αφοσίωσης στις δύο ομάδες της πόλης μας που δοξάζουν το Περιστέρι.

Από τις γιορτές που μπαίνεις μέσα στην αίθουσα μια φορά Ατρόμητος ή ΓΣΠ και βγαίνεις δέκα φορές Ατρόμητος ή ΓΣΠ. Από τις γιορτές που αν δεν είσαι (Ατρόμητος ή ΓΣΠ) γίνεσαι και το ευτύχημα είναι ότι η κατάμεστη αίθουσα είχε δεκάδες περιστεριωτόπουλα από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου των δύο συλλόγων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο και κολύμβηση.

Το παρών με μεγάλη αντιπροσωπεία έδωσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ατρόμητου, ο ΓΣΠ,,  η κολύμβηση, το πόλο, οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου, οι ακαδημίες, φίλαθλοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που σε ένα μοναδικό αντάμωμα γέμισαν συναισθήματα.

Συγκινήθηκαν, ανατρίχιασαν, φώναξαν συνθήματα, ένιωσαν ακόμη πιο υπερήφανοι για τις ομάδες τους, για το Περιστέρι γιατί όπως λένε τα παιδιά των οργανωμένων: «άμα γεννηθείς στο Περιστέρι δεν γουστάρεις άλλη γειτονιά».

Με παρουσιαστή τον Άκη Λιγνό που δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του βουρκώνοντας όταν αναφερόταν στο παρελθόν του συνδέσμου, στο παρελθόν του μπασκετικού και του πολιστικού ΓΣΠ, η γιορτή κορυφώθηκε με τις βραβεύσεις και το βίντεο με το οποίο έπεσε η αυλαία και όλους τους καλεσμένους με τα χέρια ψηλά να τραγουδούν για το Περιστέρι.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι βραβεύσεις

Στη σημερινή γιορτή βραβεύτηκαν:

--- Το ανδρικό τμήμα πόλο του ΓΣΠ, παρουσία του προπονητή Αρσένη Μαρούλη, για την άνοδο στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

--- Το εφηβικό πόλο του ΓΣΠ για την διάκριση του μέσα στις δέκα καλύτερες ελληνικές ομάδες.

--- Το τμήμα Προμίνι του ΓΣΠ.

--- Η περσινή Κ14 του Ατρόμητου που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά των ΠΑΕ,

--- Ο ΓΣΠ για την άνοδο στην Α1. Το βραβείο στο Ανδρέα Πολέμη παρέδωσε ο Γιώργος Σπανός.

--- Ο νεαρός κολυμβητής του ΓΣΠ Δρουγούτης, πέμπτος στον κόσμο στη Τεχνική Κολύμβηση.

--- Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Θοδωρής Μαχαίρας και Παντελής Κουμπής, ο τελευταίος δε αποθεώθηκε από τη νεότερη γενιά των οργανωμένων που τον έζησε.

---- Οι παλαίμαχοι του ΓΣΠ Αλέξης Πετρούλας και Αντώνης Μάντζαρης (φωτό μαζί με τον Μανώλη Τσαγκιώτη που τους απένειμε το τιμητικό βραβείο).

--- Ο Νταμίρ Κάναντι που παρέλαβε το βραβείο από τον Αργύρη Πεδουλάκη.

---- Ο Χαβιέρ Ούμπιντες που αποθεώθηκε από όλους τους καλεσμένους με το σύνθημα «Ούμπιιιι» λέγοντας μέσα σε θερμό χειροκρότημα ότι θα έχει τον Ατρόμητο μέσα στην καρδιά του.

--- Ο γνωστός φίλαθλος με το παρατσούκλι «Γκοτζίλας» για την προσφορά του στον σύνδεσμο.

-------------------------------------------------------------------------------------

 Ξεχωριστή νότα σε αυτή τη μοναδική γιορτή  έδωσαν δύο στελέχη των οργανωμένων με μεγάλη προσφορά, ο Νίκος ο οποίος ανέβασε πάνω τον δεκάχρονο γιο του και τραγούδησαν μαζί το σύνθημα που του έλεγε όταν ήταν πιο μικρός για να τον νανουρίσει και ο Άλεξ που έδωσε παλμό τραγουδώντας συνθήματα. 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά γι' αυτό το όμορφο δίωρο που μας πρόσφεραν! Άμα γεννηθείς πράγματι στο Περιστέρι δεν γουστάρεις άλλη γειτονιά!.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2019 23:26