Τελευταία ενημέρωση 06:11, 23 Απρ 2024

«Η νίκη, της νίκης, η νίκη» με Πανθρακικό

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Η νίκη, της νίκης, τη νίκη». Πάση θυσία τους τρεις βαθμούς χρειάζεται ο Ατρόμητος στο άδειο Περιστέρι, έπειτα από την απόφαση του Κοντονή για να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της 28ης αγωνιστικής, εναντίον του Πανθρακικού.

 

Το ανέλπιστο διπλό της Κέρκυρας στο Αγρίνιο, διατήρησε τον Ατρόμητο σε απόσταση δύο βαθμών από τον Παναιτωλικό και πλέον δίνεται η μεγάλη ευκαιρία στην ομάδα της πόλης μας να εκμεταλευτεί τη δύναμη της έδρας της έτσι ώστε να βρεθεί σύντομα μέσα στις θέσεις των πλέι οφ.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλη λέξη πλην της νίκης στο μυαλό τους και στόχος είναι ένα γρήγορο γκολ που θα ανοίξει το παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα της Θράκης θα παίξει κλειστά και με αντεπιθέσεις κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Νίκος Νιόπλιας ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία και πήρε στο ξενοδοχείο 18 παίκτες που είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Γκαρσία, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Παπάζογλου, Γεωργίου.

Ο Καραμάνος είναι έτοιμος αλλά αποκλείστηκε επειδή έχει χάσει έδαφος αλλά θα υπολογίζεται για το εμβόλιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτός και οι Φυτανίδης, Τσέναμο θα προπονηθούν αύριο το πρωί υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά ενώ ο Αγκουαζί θα κάνει θεραπεία.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2015 22:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μπράβο στον ιπτάμενο Λευκορώσο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Για την.... πάρτη της!

Για την.... πάρτη της!

22 Απρ 2024 Ανθούπολη

Κέρδισε και... περιμένει

Κέρδισε και... περιμένει

21 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας