Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για να δούμε και τον Ανδρέα Παππά!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια μέρα πριν από την 28η αγωνιστική ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τους διαιτητές των αγώνων ορίζοντας τον Ανδρέα Παππά από την Αθήνα στο ματς Ατρόμητος – Πανθρακικός που θα γίνει αύριο κεκλεισμένων των θυρών στις 17.15 στο Περιστέρι.

 

Ο Παππάς αν και είναι από το 2009 στους πίνακες της μεγάλης κατηγορίας εν τούτοις οι φορές που έχει σφυρίξει τον Ατρόμητο είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Την πρώτη του σεζόν 2009-10 δεν σφύριξε σε κανένα παιχνίδι. Στη δεύτερη του σεζόν πάλι δεν σφύριξε τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να βρεθεί για πρώτη φορά στο δρόμο του την περίοδο 2011-12 στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0 στο ΟΑΚΑ που κρίθηκε με γκολ του Κουίνσι.

Την επόμενη χρονιά 2012-13 διαιτήτευσε τους αγώνες Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1 (αφήνοντας με παράπονα τον Ατρόμητο) και Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0 με το γκολ του Γιαννούλη.

Πέρσι διαιτήτευσε το ματς Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-3 που κρίθηκε λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του Τσέναμο που έπιανε τα άπιαστα.

Βοηθοί του Παππά θα είναι οι Κοντιζάς (Πειραιώς), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας) και τέταρτος διαιτητής ο Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα.