Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η γιορτή για την κοπή πίτας!

Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Ιπποκράτης σε αίθουσα δεξιώσεων στο Περιστέρι παρουσία της Ανδρικής ομάδας, αλλά και των αθλητών μαζί με τους γονείς τους από τα τμήματα της Ακαδημίας.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής παρέστησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Λώλος, οι αντιδήμαρχοι Τάσος Θεοδωράκος, Βασίλης Μπέτσης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΔ Τάσος Καλλιάφας, ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Αναγνωστόπουλος.

Ακόμη, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και ταμίας της ΕΠΣΑ Ιωσήφ Ξυπνητός, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Ασφαλείας του ΓΣΠ Μανώλης Τσαγκιώτης,  ο Υποψήφιος Βουλευτής Μπάμπης Καούκης.

Στην επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο περιστεριώτικος σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην εκδήλωση κάνοντάς την αξέχαστη για άλλη μια χρονιά. Ευχαριστούμε πολύ & τους εκλεκτούς φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους παρόλο που οι υποχρεώσεις τους ειδικά αυτές τις μέρες είναι παρά πολλές. Έτσι με τη σειρά μας & εμείς σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους σας & καλή συνέχεια στον αγώνα σας».

Ι.Ξυπνητός, Δ. Γεροντής, Μ. Τσαγκιώτης, Μ. Ρακιντζάκης