Τελευταία ενημέρωση 23:38, 16 Απρ 2024
Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Ιπποκράτης σε αίθουσα δεξιώσεων στο Περιστέρι παρουσία της Ανδρικής ομάδας, αλλά και των αθλητών μαζί με τους γονείς τους από τα τμήματα της Ακαδημίας.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής παρέστησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Λώλος, οι αντιδήμαρχοι Τάσος Θεοδωράκος, Βασίλης Μπέτσης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΔ Τάσος Καλλιάφας, ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Αναγνωστόπουλος.

Ακόμη, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και ταμίας της ΕΠΣΑ Ιωσήφ Ξυπνητός, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Ασφαλείας του ΓΣΠ Μανώλης Τσαγκιώτης,  ο Υποψήφιος Βουλευτής Μπάμπης Καούκης.

Στην επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο περιστεριώτικος σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην εκδήλωση κάνοντάς την αξέχαστη για άλλη μια χρονιά. Ευχαριστούμε πολύ & τους εκλεκτούς φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους παρόλο που οι υποχρεώσεις τους ειδικά αυτές τις μέρες είναι παρά πολλές. Έτσι με τη σειρά μας & εμείς σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους σας & καλή συνέχεια στον αγώνα σας».

Ι.Ξυπνητός, Δ. Γεροντής, Μ. Τσαγκιώτης, Μ. Ρακιντζάκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να μείνει στο κόλπο της ανόδου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας