Τελευταία ενημέρωση 06:40, 19 Απρ 2024

Καλός βαθμός στην κακοκαιρία της Τρίπολης (1-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Καλό δεν τον λες στην κακοκαιρία της Τρίπολης αλλά ακόμη και έτσι μπόρεσε να βάλει ένα ακόμη βαθμό στο σακούλι, να φθάσει στους 40 πόντους και να έρθει ακόμη πιο κοντά με την Ευρώπη.

Ο Ατρόμητος παρέμεινε για 4ο σερί παιχνίδια αήττητος αντέχοντας στο παγωμένο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» απέναντι στον Αστέρα.

Για 82 λεπτά το φάντασμα της ήττας πλανιόταν από πάνω του ωστόσο με «δράστη» τον..Φαραώ Αμίρ Ουάρντα κατάφερε να ισοφαρίσει και λίγο πριν το τέλος είχε την ευκαιρία με τον Κουλούρη να κάνει ένα απίστευτο ριφιφί.  Το τελικό 1-1 είναι ένας καλός βαθμός σε μια δύσκολη έδρα.

Το ματς


Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και καταφέρνοντας να επιβάλλει αυτός το τέμπο του αγώνα, όχι μόνο είδε την εστία του Παπαδόπουλου να μην απειλείται πρακτικά… καθόλου αλλά ταυτόχρονα έκανε κιόλας φάσεις για να σκοράρει.

Όπως για παράδειγμα στο 12ο λεπτό, με τον Καλτσά να αστοχεί από αμαρκάριστος από το δεύτερο δοκάρι, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Ρόλε. Ωστόσο, ο Έλληνας επιθετικός -που ήταν ο κορυφαίος για τους Αρκάδες- πήρε την… εκδίκησή του, στο 24’.

Όταν μετά από φάση διαρκείας, από το κόρνερ του Ρόλε και την κεφαλιά του Ορτέγκα την οποία απέκρουσε ο Μέγερι πήρε το... ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Ούγγρου τερματοφύλακα και στα δίχτυα του!

Μετά το 1-0, υπήρξε αλλαγή σχηματισμού από πλευράς Ατρόμητου σε 4-2-3-1 και τον Μάντσον να περνάει στα χαφ, δίπλα στον Ούμπιδες, αλλά… καμία προκοπή. Είναι ενδεικτικό, δε, ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων κέρδισε το πρώτο του κόρνερ στο… 44ο λεπτό.

Ενώ παράλληλα, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τα στατιστικά να είναι 59%-41% η κατοχή της μπάλας, 6-2 τα σουτ και 3-3 τα κόρνερ.


Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τα ηνία της αναμέτρησης, με τον Καλτσά να χάνει την ευκαιρία να βάλει ένα γκολ για… highlights, στο 62ο λεπτό. Όταν προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Θεοδωράκη -ο οποίος πήρε στην ανάπαυλα τη θέση του τραυματία Μέγερι- με απευθείας εκτέλεση φάουλ σχεδόν από το… κέντρο.

 Ο Αστέρας άρχισε να παίζει με τον χρόνο, δείχνοντας ευχαριστημένος με το υπέρ του 1-0, με αποτέλεσμα να μην παρουσιαστεί το ίδιο δημιουργικός και παράλληλα απειλητικός στο τελευταίο κομμάτι του ματς.

«Βούτυρο» στο… ψωμί των φιλοξενούμενων, οι οποίοι προειδοποίησαν στο 67’ με τον Κουλούρη, ενώ μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασαν κατακόρυφα την πίεση τους, ψάχνοντας για την… πολυπόθητη ισοφάριση…

Ο 25χρονος επιθετικός δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε στο 79ο λεπτό με προβολή, ενώ και ο Μανούσος που πήρε την κεφαλιά στην φάση έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Ωστόσο, τρία λεπτά μετά, ο Ουάρντα «λύτρωσε» τον Ατρόμητο, πηδώντας πολύ ψηλά και κάνοντας μια… άπιαστη κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες, για να κάνει παράλληλα το 1-1!

Μάλιστα, στο 89’ η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι πήγε να… κλέψει και το «τρίποντο», αλλά το εξ επαφής πλασέ του αμαρκάριστου Κουλούρη, μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου!

Καλή η διαιτησία του Κοτσάνη από τη Δράμα

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (90’+1’ Δουβίκας), Ρόλε (69’ Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ, Αραβίδης (75’ Μανιάς).

Ατρόμητος (3-4-2-1): Μέγερι (46’ Θεοδωράκης), Καρασαλίδης, Μάντσον, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης (74’ Μανούσος), Ούμπιδες, Ενσικουλού (46’ Βασιλακάκης), Κατράνης, Μπρούνο, Ουάρντα, Κουλούρης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 20:37
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κάναντι:«Καλύτερο πρόσωπο με ΑΕΚ»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας