Τελευταία ενημέρωση 13:05, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιστροφή στις νίκες και με τον πιο εμφατικό τρόπο για την ομάδα Κ19 του Ατρόμητου που έκανε αστεράτη εμφάνιση μέσα στην Τρίπολη επικρατώντας άνετα με 1-4 του τοπικού Αστέρα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν δεν...μάσησε στις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με το χιόνι να πέφτει όσο το ματς πλησίαζε στο τέλος του πετυχαίνοντας μάλιστα και τα 4 γκολ στην επανάληψη.

Ο Τριμμάτης έκανε το 0-1 στο 55' και ισοφάρισε ο Αστέρας σε 1-1 για να έρθει ο Βαγγέλης που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή στο 64' και στο 70' να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων. Το κερασάκι στη μεγάλη νίκη έβαλε ο Αθανασίου στο 90'.

Ξεκίνησαν οι Μανδάς, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Πολίτης, Βιταλιώτης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης, Τριμμάτης, Ζούνης, Ρούνης. Έπαιξαν και οι Βαγγέλης, Λεόπουλος, Κολινιάτης. Στην αποστολή ήταν και οι Ιωαννίδης, Μέμα, Δακτυλίδης, Σάσσαλος.

Ο Αστέρας ξεκίνησε με τους Καραχάλιο, Διαμαντόπουλο, Φωτόπουλο, Παπαδόπουλο, Ζορμπά, Αλμπάνη, Γκλέζο, Αλιμπάμπα, Κανελλόπουλο, Τερεζίου, Αλάγκμπε.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 16:28
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ντέρμπι με ΟΣΦΠ στου Ρέντη η Κ17! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας