Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδισμένη η αλληλεγγύη στο φιλικό καλού σκοπού!

Κατηγορία ΑΕΚ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην κατάμεστη κερκίδα από γονείς και παιδιά του κλειστού της Ανθούπολης πραγματοποιήθηκε απόψε το φιλικό παιχνίδι για καλό σκοπό μεταξύ της Γυναικείας Ομάδας της ΑΕΚ Περιστερίου και της Εθνικής Ενόπλων  και σωμάτων Ασφαλείας καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρούχα για τις άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Το παρών από την πολιτειακή ηγεσία έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας τον οποίο υποδέχθηκε στη πόλη ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης. Ξεχωριστή και η παρουσία της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Θάνου.

Πριν την αναμέτρηση έγιναν βραβεύσεις  ενώ η ΑΕΚ τίμησε την αθλήτρια της Εθνικής Μαρία Μπρούλια  η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από το σύλλογο των Δυτικών προαστίων.

Την ομάδα της Εθνικής Ενόπλων και σωμάτων ασφαλείας γυναικών αποτέλεσαν οι εξής αθλήτριες: Χαιριστανίδου Αντιγόνη(4) Τελίδου Δήμητρα(5) Μπενάκη Άσπα (6) Μπρούλια Μαρία (7) Κοντογιάννη Χριστίνα (8) Δροσωτάκη Μενια(9) Λαουλάκου Ρούλα (10) Σολωμού Ελένη (11) Λιάγκα Κατερίνα (12) Κοσμά Αφροδίτη (13) Λαγοπάτη Βίκυ (14) Κιουρτζιδου Αναστασία (15) Καραβασίλη Χρύσα (16). Προπονητές είναι οι Στάυρος Νανάκος, Γιώργος Σκροπολίθας και Γιάννης Ξελούλης.

Την ομάδα της ΑΕΚ με προπονητή τον Νίκο Κόμη και team manager τον Γιώργο Νάο αποτέλεσαν οι εξής αθλήτριες: Μαλαπάνη, Καλαντζή, Τσέα, Παπακωνσταντίνου, Γαβαλά Νάου, Δραγωνέα, Ρουμελιώτη, Θορια, Σκιαδά Κατσιμάρδου, Καίσαρη, Τζίβα.

Νικητές και ηττημένοι δεν υπήρχαν αν και κρατήθηκε σκορ, στο τέλος του αγώνα δε οι παίκτριες των δύο ομάδων αποχώρησαν αγκαλιασμένες με τον κόσμο να τις χειροκροτεί. Κερδισμένη βγήκε μόνο η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στους συμπολίτες μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019 23:39