Τελευταία ενημέρωση 08:58, 15 Δεκ 2019

Η γιορτή της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ατρόμητος!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Mε τους κρίκους των τριών τμημάτων  να ενώνονται σε έναν, πραγματοποιήθηκε απόψε στο «Θέατρο Πολιτών» η κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Με κεντρικό οικοδεσπότη τον Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας Γιώργο Κορακάκη, εκατό περίπου ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους και το υπόλοιπο team αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και παράλληλα έγιναν οι απαραίτητες παραινέσεις τόσο για τις αθλητικές όσες και τις μαθητικές επιδόσεις τους.

Γι΄αυτό άλλωστε απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε δύο παίκτες της Κ20 που πέρασαν σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα τον Χριστόπουλο και τον Λεόπουλο ως το καλύτερο μήνυμα από την ΠΑΕ ότι μπορεί να συνδυαστεί με επιτυχία ο αθλητισμός και οι σπουδές.

Στην σύντομη ομιλία του ο Γιώργος Κορακάκης εξέφρασε τη χαρά του για την συνεργασία που έχει τόσο με τα παιδιά και των τριών τμημάτων αλλά και των προπονητών τους επισημαίνοντας ότι σε αυτό το δρόμο που έχουν διαλέξει είναι απαραίτητη η υπομονή και η επιμονή.

Τις δικές τους ευχές έδωσαν οι προπονητές της Κ19 και της Κ15 Μουράτ Σεροπιάν (έκανε ένα σύντομο απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας των τριών ομάδων), Πέτρος Κοντοβράκης αντίστοιχα, ο Υπεύθυνος του δικτύου σχολών Τόλης Αποστόλου (εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ακαδημία θα πάει ακόμη καλύτερα στο μέλλον), οι γενικοί αρχηγοί της Κ19 και της Κ17 Σίμος Συμεωνίδης (λέγοντας ότι όπως η πορεία του Ατρόμητου είναι έναν όνειρο που πραγματοποιήθηκε), Στέλιος Λαδόπουλος αντίστοιχα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των επιτελείων.