Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τα ρινγκ του Kick Boxing στα ρινγκ της πολιτικής!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα 22 του μόλις χρόνια έχει...προλάβει να γίνει παγκόσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής στο Kick Boxing, επαγγελματίας πυγμάχος, φοιτητής της Ιατρικής σχολής Αθηνών και προσφάτως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Δυτικού τομέα με τον συνδυασμό  «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη.

Ο λόγος για τον υπερδραστήριο Ιωάννη-Παναγιώτη Τόλη ο οποίος γεννήθηκε το 1997 στο Περιστέρι και το ρινγκ του Kick Boxing και της πυγμαχίας «ανεβαίνει» στο ρινγκ της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης παράλληλα με τις σπουδές τους.

Ο Τόλης από  μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την κολύμβηση μέχρι την ηλικία των οκτώ οπότε και ξεκίνησε τα μαχητικά αθλήματα.

•To 2007 σε ηλικία 10 ετών με τον αθλητικό σύλλογο ''Zeus'' Περιστερίου και προπονητή το Δημήτρη Κατσιάρα κατάφερε να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής στο Kick-Boxing όπου συνέχισε να είναι ως το 2012.

Το 2013 ως μέλος της Εθνικής ομάδας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick-Boxing (ΠΟΚ) στέφθηκε Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής.

Το 2015 πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) ενώ παράλληλα έγινε επαγγελματίας πυγμάχος. Έχει αναφερθεί το όνομα του στο βιβλίο "Μαχητικές Διαδρομές" του Γιώργου Περγιάλη μετά την νίκη του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing 2013.

Πλέον το επόμενο βήμα του είναι να βοηθήσει έμπρακτα το Περιστέρι και τις δυτικές συνοικίες μέσα από την εκλογή του στον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2019 17:57