Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιστεριώτισσα προκρίθηκε στη Μαθητική Ολυμπιάδα!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην τρίτη φάση της Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας προκρίθηκε η περιστεριώτισσα αθλήτρια του Peristeri Volley Λυδία Λιβιτσάνου η οποία πέρασε με επιτυχία από τις δύο πρώτες φάσεις και μαζί με 160 μαθητές της Β' Γυμνασίου από όλη την Ελλάδα θα διεκδικήσει την είσοδό της στις επερχόμενες διεθνείς Ολυμπιάδες Μαθηματικών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:«Πανηγυρίζουμε για τις μεγάλες νίκες μας στο γήπεδο, πανηγυρίζουμε ακόμα περισσότερο για τις μαθητικές επιδόσεις των παιδιών μας! Η Λυδία Λιβιτσάνου, αθλήτριά μας στα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων και παράλληλα μαθήτρια της β’ Γυμνασίου, πέτυχε μεγάλη πρόκριση στην 36η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» – (προκρίθηκε αφού πέρασε τις διαδοχικές δοκιμασίες του «Θαλή» και στην συνέχεια του «Ευκλείδη»).
Το μέγεθος της επιτυχίας της φαίνεται από το γεγονός ότι συνολικά, μόλις 160 παιδιά της β’ Γυμνασίου από όλη την ελληνική επικράτεια προκρίθηκαν στην επόμενη φάση η οποία θα κρίνει ποιοι μαθητές θα μας εκπροσωπήσουν στις επερχόμενες διεθνείς Ολυμπιάδες μαθηματικών.
Συγχαρητήρια Λυδία, έχεις τις ευχές όλου του Peristeri Volley για νέες κορυφές! Είμαστε υπερήφανοι για τη Λυδία αλλά και για όσα παιδιά μας προσπαθούν ακόμα και αν δεν αριστεύουν. Θα έρθει η ώρα της δικαίωσης γι αυτές τις προσπάθειες».