Τελευταία ενημέρωση 22:26, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Ζευς
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Ο Αθλητικός Σύλλογος ΖΕΥΣ Περιστερίου ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό την ανάδειξη και εκμάθηση των πολεμικών τεχνών και πιο συγκεκριμένα του TAE KWON DO, KICK BOXING και τα τελευταία 9 χρόνια του FCS KALI (FILIPINO COMBAT SYSTEM).



Ο σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από την γενική γραμματεία αθλητισμού, από την αθλητική ομοσπονδία T.K.D Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε) και δίνει τη ν παρουσία του σε όλες τις οργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Δουλειά μας είναι η σωστή διδασκαλία των αθλητών και η διαμόρφωση ενός σωστού χαρακτήρα στα αθλητικά ιδεώδη.

Στα χρόνια λειτουργίας  οι επιτυχίες του συλλόγου μας ήταν πολύ μεγάλες και ένα παράδειγμα είναι ότι τρεις από τους αθλητές του συλλόγου έχουν κατακτήσει παγκόσμιο τίτλο στο στυλ του SEMI CONTACT επίσης πολλοί αθλητές  έχουν κατακτήσει πρώτες θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα T.K.D I.T.F, KICK BOXING και SEMI CONTACT. Σκοπός του συλλόγου είναι η συνέχεια αυτών των επιτυχιών και αυτό που λέμε πάντα στους αθλητές μας είναι ότι η γνώση δεν σταματά ποτέ.

Στο σύλλογο λειτουργούν τμήματα παίδων κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών και τμήματα για σώματα ασφαλείας σε γκρουπ και ιδιαίτερα μαθήματα.

Επίσης ο σύλλογος είναι και διοργανωτής του open championship freestyle ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα καθώς και διοργανωτής πολλών σεμιναρίων .

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας