Τελευταία ενημέρωση 22:56, 04 Δεκ 2020
Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βλέποντας τους πέντε – δέκα φιλάθλους της ΑΕΚ να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ (συνηθισμένοι γαρ) μας ήρθαν οι εικόνες και τα αίσχη του 2011. Σήμερα το ματς διακόπηκε (σωστά) για ένα καπνογόνο.

Το 2011 στον τελικό της ντροπής τα καπνογόνα ήταν εκατοντάδες και οι εισβολείς χιλιάδες. Ουδείς όμως τόλμησε να διακόψει ως όφειλε τον αγώνα και κυρίως ο διαιτητής Τάσος Κάκος. Όπως στρώσεις όμως θα κοιμηθείς. Δέκα ανεγκέφαλοι φίλαθλοι ακύρωσαν μια μεγάλη παρουσία εξήντα χιλιάδων φιλάθλων που ήθελαν να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.

Το 2011 οι ανεγκέφαλοι ήταν όμως χιλιάδες. Στο βωμό ενός κυπέλλου ακύρωσαν τη γιορτή μιας ολόκληρης πόλης που ζούσε την καλύτερη στιγμή στην ιστορία του Ατρόμητου. Ανάγκασαν γονείς και παιδιά να τρέχουν αλαφιασμένοι να φύγουν από το γήπεδο για να μην σκοτωθούν. Δεν μας άφησαν να χαρούμε, δεν άφησαν τους παίκτες του Ατρόμητου να πάνε προς τους χιλιάδες φιλάθλους τους εκείνη τη βραδιά για να τους πουν ένα ευχαριστώ. Σήμερα ανακαλύψαμε πάλι την Ακρόπολη. Το 2011 δεν την ήξερε κανείς!.

Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας