Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαζάρου:«Αξιοσέβαστη η Χρυσούπολη»!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με απόλυτη συγκέντρωση θέλει ο προπονητής του Φοίνικα Γιώργος Λαζάρου να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του το παιχνίδι με την συμπολίτισσα Χρυσούπολη που είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα του ομίλου.

Χαρακτηριστικά ο Λαζάρου είπε τα εξής:  «Το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Χρυσούπολη, είναι ένα ματς που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί ο αντίπαλος μας να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, όμως είναι μια ομάδα με αξιοσέβαστη ιστορία στο αθηναϊκό ποδοσφαιρο, που παλεύει κάθε παιχνίδι σθεναρά, ενώ ταυτόχρονα μας υποδέχεται στη έδρα του.
Εμείς οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο δυνατό το καλύτερα για το ματς τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να βελτιώσουμε ξανά τον τομέα που έχει να κάνει με τις δεύτερες μπάλες στο χώρο του κέντρου, αλλά και τις συνεργασίες μας στο επιθετικό μας τρίτο.
Ταυτόχρονα πρέπει να φανούμε συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά, να έχουμε καθαρό μυαλό και υπομονή όταν εκτελούμε τις ενέργειές μας.
Νομιζω ότι η ομάδα μας πλέον, έχει την απαιτούμενη ωριμότητα να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ανάλογα με τη προσοχή που χρειάζεται».