Τελευταία ενημέρωση 19:35, 24 Απρ 2024

Λάμψη και συγκίνηση στη κοπή πίτας του ΓΣΠ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε  μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, σύσσωμη η  oικογένεια του Γ.Σ. Περιστερίου (μπάσκετ, κολύμβηση, πόλο), έκοψε χθες Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της, στο κατάμεστο «Θέατρο Πολιτών» αποδεικνύοντας ότι είναι μία γροθιά σε κλίμα λάμψης αλλά και συγκίνησης.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Π., Φίλιππος Κότσης με μια ομιλία που ξέφυγε από τα τετριμμένα, συνεχάρη τους αθλητές του Συλλόγου για τις επιτυχίες της περσινής χρονιάς και ευχήθηκε ακόμη σπουδαιότερα επιτεύγματα το 2019.  Παράλληλα, ο Γ.Σ.Π. τίμησε για την προσφορά του στον Αθλητισμό της Πόλης, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Ατρόμητος, κ. Γιώργο Σπανό, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του, εμφανώς συγκινημένος.

Επίσης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ., κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε., κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Θ.Ν.Ο.Α., κ. Γιώργος Αλικάκος.

Για την προσφορά του στον Γ.Σ.Π., βραβεύτηκαν οι εκ των «θεμελιωτών» του Συλλόγου, κ. Πέππας Νικόλαος και κ. Βυλλιώτης Χαράλαμπος, ενώ τιμητικά μετάλλια έλαβαν οι ομάδες και οι αθλητές του Γ.Σ.Π. που κατέκτησαν διακρίσεις.

Την επιμέλεια και τον συντονισμό της πολύ όμορφης γιορτής είχε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παρδακίδης. Τη ροή και τα κείμενα επιμελήθηκε το μέλος του δ.σ, Γεωργία Ντρε. Στο καλωσόρισμα και την επιμέλεια καλεσμένων το μέλος του δ.σ. Γεωργία Σπυροπούλου, την παρουσίαση ο Νίκος Συρίγος με την εμπειρία του μικροφώνου που τον διακρίνει. Τον ήχο και στο φωτισμό η Top Sound του Νίκου Αναστασόπουλου

Σtην χορηγία της πίτας τα ζαχαροπλαστεία Bonjour τα οποία η διοίκηση ευχαριστεί θερμά.  Το δώρο για τον τυχερό της βασιλόπιτας ήταν προσφορά των καταστημάτων Ρεντζιλά euronics στην οδό Ηρακλέους στο Περιστέρι.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 21:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δύσκολη έξοδος στον ΖΑΟΝ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας