Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στήριξη των Fentagin σε παίκτες και Κάναντι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την απόλυτη συμπαράσταση τους στην ομάδα για τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται από τη διαιτησία με αποκορύφωμα τη σφαγιαστική διαιτησία του Σιδηρόπουλου διατράνωσε η «οικογένεια» των Fentagin σήμερα στο Μαζαράκη.

Δεκάδες φίλαθλοι των οργανωμένων βρέθηκε πριν την έναρξη της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο για  να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα  τόσο στους παίκτες όσο και στον Κάναντι ότι βρίσκονται στο πλευρό τους αποτελώντας τον θεματοφύλακα της ομάδας.

Ειδικά στον Αυστριακό τεχνικό έδειξαν την αγάπη τους μετά την ανακοίνωση ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Ατρόμητου.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr οι οργανωμένοι είπαν στον Κάναντι τα εξής:

«Εμείς δεν σε θέλουμε μόνο επειδή είσαι ο καλύτερος προπονητής. Για μας είσαι κάτι παραπάνω, γιατί είσαι ένας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια και που παλεύει, ό,τι ακριβώς δηλαδή είναι ο Ατρόμητος. Σε πιστεύουμε, δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσεις για το καλοκαίρι, αλλά να ξέρεις ότι εμείς σε θέλουμε εδώ και σε στηρίζουμε. Και δεν στηρίζουμε μόνο εσένα, αλλά όλη την ομάδα.

Έχετε αποδώσει πολύ καλά φέτος, αλλά ξέρουμε ότι μπορείτε ακόμα καλύτερα κόντρα σε όλους και σε όλα. Βλέπουμε τι έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες με τη διαιτησία κι αυτό είναι ακριβώς που δείχνει πώς μας αντιμετωπίζουν.

Εμείς έχουμε διαλέξει τον δύσκολο δρόμο. Να υποστηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας, τον Ατρόμητο. Αν θέλουμε να παίρνουμε τους τίτλους όπως τους παίρνουν στην Ελλάδα, θα γινόμασταν άλλες ομάδες. Για αυτό εμείς παλεύουμε για τον Ατρόμητο, τα πιστεύω μας, κόντρα σε όλους και είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε», είπαν μεταξύ άλλων στον Νταμίρ Κάναντι και στους παίκτες και πρόσθεσαν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

«Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για ό,τι έγινε την Πέμπτη. Εμείς σας πιστεύουμε ότι μπορείτε και μέσα στο ΟΑΚΑ να το γυρίσετε. Κόουτς, τους έχεις νικήσει ήδη δύο φορές, μπορείς ξανά».