Τελευταία ενημέρωση 00:16, 25 Απρ 2024

Η γιορτή του Ατρόμητου με άρωμα...Ατρόμητου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης ο οποίος είναι μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Περισσότερα από 300 άτομα μας τίμησαν με την παρουσία τους, γονείς και αθλητές του συλλόγου μας ,καθώς κ αρκετά μελή της δημοτικής αρχής παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Παπαδόπουλου, κ.Σφυρη και κ.Ηλιόπουλου, καθώς και των υποψηφίων Δημάρχων κ. Στράτου Σαραούδα και κ. Βασίλη Καραβάκου.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος δικτυου των σχολων της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών κ. Τολης Αποστόλου, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό καθώς και ο σύμβουλοι της ΕΠΣΑ κ. Ρούσσος και Ευστρατίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του συλλόγου μας ενώ οι νικητές των φλουριών μας κέρδισαν ένα δώρο έκπληξη ρολόι τοίχου,Ατρόμητος!

Ήταν μια οικογενειακή γιορτή όπου τα παιδιά την ευχαριστήθηκαν, με διαφορές εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς μας αθλητές. Η οικογένεια του Ατρόμητου εύχεται σε όλο το κόσμο καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με...πολ(λη)ύ Ατρόμητο η γιορτή του ΠΣΑΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας