Τελευταία ενημέρωση 08:57, 23 Απρ 2024

Μπάζει νερά το «πλοίο της παραμονής» για το πόλο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νερά μπάζει από σήμερα το πλοίο της παραμονής για την Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣΠ που ηττήθηκε από την Χίο με 6-7 στο κολυμβητήριο της Χωράφας και πλέον πρέπει να κάνει ένα ανάλογο θαύμα σαν κι εκείνο του διπλού» στη Βουλιαγμένη και ακόμη πιο δύσκολο για να την δούμε και του χρόνου στην Α1 κατηγορία.

Και αυτό γιατί με το  τρίποντο οι νησιώτες όχι μόνο απέκτησαν βαθμολογικό προβάδισμα ενόψει του πλεονεκτήματος έδρας για τα πλέι άουτ, αλλά έκαναν και το 2-0 στις μεταξύ τους νίκες, αφού οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για την παραμονή σε περίπτωση που αντιμετωπίσει εκείνη του Κώστα Λούδη, κάτι που μοιάζει και το πιο πιθανό από τη μέχρι τώρα εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Το ματς

Οι νησιώτες ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με τέρματα του Στέλιου Μιμίδη και του Βραζιλιάνου Ρούντα. Από τη μεριά τους οι Περιστεριώτες είχαν χαμένες ευκαιρίες σε παίκτη παραπάνω, ενώ μείωσαν με τον Γερακούδη λίγο πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Αγκόρτσας έφερε άμεσα την ισοφάριση για τους Περιστεριώτες, όμως ο Ρούντα πέτυχε νέο γκολ για το 2-3 του ΝΟ Χίου. Οι νησιώτες φαινόταν να ελέγχουν τον αγώνα, ωστόσο δύο γκολ σε κόντρα στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου άλλαξαν άρδην το σκηνικό με τους Περιστεριώτες να παίρνουν για πρώτη φορά τα ηνία της αναμέτρησης.

Στην τρίτη περίοδο κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι άμυνες των δύο ομάδων με τους τερματοφύλακες να επεμβαίνουν σε καίριες περιπτώσεις. Ο ΓΣΠ είχε σε αυτό το οκτάλεπτο τρία δοκάρια. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Ρούντα σε τριπλό  παραπάνω για την ομάδα του νησιού της μαστίχας.

Η τελευταία περίοδος ήταν κομβική με τον Στέλιο Μιμίδη να αποδεικνύνεται «ψυχρός εκτελεστής». Ο έμπειρος φουνταριστός έδωσε δύο φορές προβάδισμα στην ομάδα του (4-5 και 5-6), ενώ ο Κόλλιας ήταν αυτός που 0:21 πριν τη λήξη σφράγισε τη νίκη της ομάδας του (5-7). Αμέσως μετά ο Τζελάτης δέχθηκε αποβολή χωρίς αντικατάσταση, ο Σπούνερ σκόραρε (6-7), ωστόσο ήταν πολύ αργά για να μπορέσει ο ΓΣ Περιστερίου να πετύχει κάτι καλύτερο.

ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Χίου Astra Airlines 6-7 (1-2, 3-1, 0-1, 2-3)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου Αλ., Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 3, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Φωκάς, Τσαγκάρης 1, Καζάκος, Γιαννουλάτος, Αμπατζής

ΝΟ Χίου (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 3, Ρουστάμοφ, Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς, Ρούντα 3, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας 1, Καρακούρος Μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σπανός:«Ατρόμητος και ΓΣΠ έννοιες ταυτόσημες»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο νέος all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας