Τελευταία ενημέρωση 00:53, 24 Απρ 2024

Χιμένεθ σε άλλο γήπεδο: «Η διαιτησία δεν ευνόησε την ΑΕΚ»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε άλλο γήπεδο πρέπει να ήταν σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει για το γεγονός ότι εξέφρασε την άποψη ότι η διαιτησία δεν ευνόησε την ΑΕΚ!! Ο Ισπανός τεχνικός είπε και το επίσης επικό:« ότι οι ομάδες θα πρέπει να διαμαρτύρονται λιγότερο. Μιλάμε για ένα προπονητή που ανάποδο οφσάιντ να δώσουν οι διαιτητές σε βάρος της ομάδας του ξεσηκώνει τοπν κόσμο

Κατηγορηματικά αρνήθηκε λοιπόν ο Μανόλο Χιμένεθ ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου με δηλώσεις που πραγματοποίησε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου και τόνισε ότι ένας παίκτης δεν πέφτει μόνος του όταν είναι μπροστά στον τερματοφύλακα, αναφερόμενος στο πέναλτι του Αλμπάνη, μην γνωρίζοντας προφανώς ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Συγκεκριμένα είπε τη φάση του πέναλτι: «Δεν μπορώ να πω αν ήταν ξεκάθαρο το πέναλτι. Δεν πέφτει κανείς αν είναι μπροστά στον τερματοφύλακα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχει κάποιο παράπονο ο Ατρόμητος, γιατί την ΑΕΚ δεν την ευνόησε. Πρέπει να παραπονιόμαστε λιγότερο και να δίνουμε το καλό παράδειγμα».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 23:41
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σπανός:«Μόνο που δεν έκλαιγε ο Σιδηρόπουλος»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας