Τελευταία ενημέρωση 10:22, 19 Απρ 2024

Μανούσος:«Το ήθελα πάρα πολύ»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε για τη νίκη του Ατρόμητου επί της ΑΕΛ, αλλά και για το γκολ που σημείωσε, όπως επίσης και για τα όσα έχει περάσει όλο αυτό τον καιρό.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το ήθελα πάρα πολύ, δυστυχώς η χρονιά αν και ξεκίνησε καλά, είχα έναν τραυματισμό στις 15 Σεπτεμβρίου. Επανήλθα μετά από 1,5-2 μήνες, ξανά τραυματίστηκα και επανήλθα πριν 10 μέρες. Στο ποδόσφαιρο πάντα λένε αν δεν έχει την υγειά σου δεν μπορείς να πετύχεις και τους στόχους σου. Το θέλαμε πάρα πολύ όλοι, καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, συνεχίζουμε έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου την Πέμπτη, πάμε για να κερδίσουμε».

Για τον Κάναντι: «Σίγουρα ξέρει πόσο έχω δουλέψει αυτό το διάστημα που έμεινα έξω. Νομίζω τον δικαίωσα κι αυτόν, κι όλη την ομάδα. Τον ευχαριστώ, σίγουρα με πιστεύει, όσες φορές χρειάστηκα τον προηγούμενο καιρό νομίζω ήμουν αυτός που έπρεπε να ήμουν. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς και με δικό μου γκολ, το ήθελα πολύ».

 Για την σημασία της νίκης: «Είναι μια σημαντική νίκη, σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε όσο μπορούσαμε να έχουμε την υπεροχή του παιχνιδιού. Είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε, πήραμε τρεις υπέρ πολύτιμους βαθμούς και κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το τι είχε κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος που δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια: «Νομίζω πως είχαμε περισσότερη θέληση, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και πιστεύαμε πως μέχρι το τέλος θα μας δοθεί μια ευκαιρία για να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τέτοια γήπεδα, συγχαρητήρια και στα παιδιά της ΑΕΛ που παίζουν ανά εβδομάδα εδώ».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Πρώτα έχουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, δύσκολο παιχνίδι όπως σας είπα και πριν και στη συνέχεια έχουμε ένα παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Θα πάμε εκεί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε ακόμα πιο ελεύθεροι για την δύσκολη συνέχεια».

Για την αφιέρωση στον φροντιστή: «Ο Σαράντος, ο φροντιστής, μου είπε από την αρχή του παιχνιδιού «εσύ θα βάλεις το γκολ στο τέλος του παιχνιδιού, θα το δεις και μόλις το βάλεις θα έρθεις να μου το αφιερώσεις» κι έτσι έκανα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο «αρματωμένος» Σιδηρόπουλος με ΑΕΚ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας