Τελευταία ενημέρωση 22:48, 19 Απρ 2024

Καβαλάρης για Ευρώπη στο χωράφι» της Λάρισας (0-1)!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Καβάλα στο άλογο με προορισμό την Ευρώπη βρίσκεται από σήμερα ο Ατρόμητος που με γκολάρα του Μανούσου στο χωράφι της Λάρισας δαμάζοντας το θεσσαλικό άτι και πλέον έστειλε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα στους επίδοξους διώκτες του ότι η τέταρτη (τουλάχιστον) θέση έχει βρει τον κάτοχο της.

Σε ένα γήπεδο-ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι παίκτες του Ατρόμητος έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο απέναντι στους «σκληρούς» Λαρισαίους και δικαιώθηκαν στο 89' με προσωπικό γκολ του Μανούσου. Ο Μυτιληνιός επιθετικός που είχε δύο μήνες να αγωνιστεί μπήκε στο ματς στο 85' και έδειξε γιατί αποτελεί σταθερή αξία παίρνοντας τη φάση πάνω του που χάρισε την τεράστια νίκη στον Ατρόμητο με 1-0. Την πρώτη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2019.

Το ματς

Η ΑΕΛ  μόλις στο 3’ λίγο έλειψε να θέσει νέα δεδομένα στην αναμέτρηση, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, η οποία δημιουργήθηκε από κόρνερ του Ατρόμητου. Ο Ντέλετιτς βγήκε στην αντεπίθεση, ο Σάκιτς έκανε το λάθος, αλλά στο τελείωμα της φάσης, ο Μιλοσάβλιεβιτς δεν τέλειωσε σωστά τη φάση, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η δεύτερη επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ του Ατρόμητου ήρθε στο 10’, με τον Μέγερι να έχει εύκολη δουλειά στο σουτ που επιχείρησε ο αμαρκάριστος Ντέλετιτς, με αυτό να είναι και το τελευταίο καμπανάκι που χρειάστηκε να ακούσουν οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι για να μπουν στις συνθήκες του ματς.

Από εκείνο το σημείο, οι Περιστεριώτες άρχισαν να πιέζουν από πολύ ψηλά την άμυνα τη ΑΕΛ, δημιουργώντας μέσω αυτής της ενεργητικής άμυνας, την πρώτη τους ευκαιρία στο 16’, με τον Κουλούρη να κάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από τη σέντρα του Ουάρντα, αλλά ο Κρίστινσον με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε ένα από τα πιο δύσκολα για το μάτι του τηλεθεατή. Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος είχε επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο, οι ποδοσφαιριστές σε κάθε τους προσπάθεια εκτός από τους αντιπάλους τους είχαν να διαχειριστούν τη λάσπη και τον φόβο για κάποιο γλίστρημα, με αποτέλεσμα να μην παίζεται πραγματικό ποδόσφαιρο και αντάξιο της ποιότητας που διαθέτουν και τα δύο σύνολα.

Παρά την εικόνα αυτή, ο Ντέλετιτς ακόμα κι έτσι μπορούσε να... χορέψει με την μπάλα στα πόδια και στο 65’ λίγο έλειψε να σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ, πιάνοντας ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Μέγερι του είπε «όχι», δείχνοντας σταθερότητα σε ακόμα μία φάση στο αποψινό ματς.

Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, η ομάδα που έψαξε πολύ περισσότερο το γκολ ήταν ο Ατρόμητος, διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και φέρνοντας όλο το παιχνίδι προς την εστία του Κρίστινσον και δικαιώθηκε και για την εικόνα του και για την επιλογή του Νταμίρ Κάναντι να περάσει στο ματς τον Μανούσο έστω και στο 85’.

Με εκπληκτική ενέργεια και κυρίως με τεράστιο τσαμπουκά, ο Μανούσος μπήκε μέσα στην περιοχή και με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Κρίστινσον, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για την ομάδα του Περιστερίου.

Λάρισα (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85’ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77’ Σικάβκα), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (58’ Σεσέροβιτς)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82’ Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66’ Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (85’ Μανούσος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μανούσος:«Το ήθελα πάρα πολύ»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας