Τελευταία ενημέρωση 01:01, 28 Ιαν 2023

Τα «Δελφίνια» έκοψαν την πίτα τους!

Κατηγορία Δελφίνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην κατάμεστη αίθουσα του Θέτρου Πολιτών έγινε η ετήσια κοπή πίτας της οικογένειας των Δελφινιών Περιστερίου. Μια όμορφη εκδήλωση που είχε στόχο να αναδειχθούν οι πρωταγωνιστές της προηγούμενης κολυμβητικής περιόδου, προπονητές & αθλητές, με τις διακρίσεις τους, καθώς και όσοι συνέβαλαν στο έργο που παράγει ο σύλλογος.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση και το προσωπικό των Δελφινιών υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, γονείς, αθλητές, φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ισχυρή ήταν η παρουσία στελεχών του Δήμου Περιστερίου, με προεξέχοντα τον Δήμαρχό μας κο. Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος στέκεται πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας. Κοντά του βρέθηκαν η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, κα. Ξένη Κορόγιαννη, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, κος. Δημήτρης Χιώτης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Περιστερίου κος Βασίλης Λώλος, οι αντιδήμαρχοι κα. Μαίρη Τσιώτα, ο κος Τάσος Θεοδωράκος, ο κος Παναγιώτης Λύκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Κατερίνα Τσερούλα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κος Στέφανος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ανατροπή στο Περιστέρι» κος Φώτης Κουγιουμτζής, ο κος Τάσος Καλλιάφας, ο κος Μπέτσης Βασίλης, ο κος Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο κος Κυρίτσης, οι υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι κος Τσαγκιώτης Μανώλης, η κα Ιατροπούλου Ελίνα, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι κα Δέσποινα Καριώτου καθώς και οι κοι Λουκόπουλος και Πανάγος. Επίσης, παρευρέθηκαν ο υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων Δυτικού Τομέα, κος Ζαχαρόπουλος Τάσος καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος των Δελφινιών Περιστερίου κος Πατατανές Δημήτριος. Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους .
Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου μας κος Γιάννης Ραβάνης. Ο Πρόεδρος, κος Χρήστος Βασιλόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε σύντομη ομιλία στην οποία τόνισε την ανοδική πορεία της οικογένειας των Δελφινιών, με αργά και σταθερά βήματα .
Ακολούθησε κοπή της Πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Βασιλόπουλο Χρήστο μαζί με τον Δήμαρχο κο Ανδρέα Παχατουρίδη.
Στη συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Ηλία Ξιάρχο, ταμία του Δ.Σ. της ΚΟΕ και πρόεδρο της επιτροπής αθλημάτων της CMAS, για την πολυετή & πολύτιμη προσφορά του στην Τεχνική κολύμβηση. Την πλακέτα παρέλαβε ο γιός του, Αλέξανδρος Ξιάρχος, ομοσπονδιακός προπονητής Τεχνικής κολύμβησης.
Ακολούθως τιμήθηκε ο κος Αναστάσιος Κορώσης, έφορος αγωνιστικής της τρέχουσας περιόδου, για το ήθος και την προσφορά του ως έφορος στο τμήμα της προαγωνιστικής των Δελφινιών Περιστερίου για τη διετία 2016-2018.
Ο μέγας χορηγός του συλλόγου μας , κος Πάνος Παναγιωτόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας fitin20, τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά του προς το σύλλογό μας και τα 20 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας με αναμνηστική κορνίζα.
Η οικογένεια των Δελφινιών Περιστερίου επιφύλασσε ένα θερμό καλωσόρισμα στους νέους αθλητές οι οποίοι έλαβαν ειδικό τρόπαιο!
Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές του νεοσυσταθέντος τμήματος Ακαδημίας Τεχνικής κολύμβησης, οι οποίοι έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών Τεχνικής στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές διακρίσεις! Η προπονήτριά τους, Χερκελετζή Έλενα τιμήθηκε με ειδική πλακέτα.
Ακολούθως βραβεύτηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη.
Στην κλασική κολύμβηση τιμήθηκαν με κύπελλο το τμήμα της Προαγωνιστικής για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους στο Θερινούς και Πανελλήνιους Αγώνες. Τιμητική πλακέτα έλαβαν και οι προπονητές τους, Γιώργος Μάγκος και Παναγιώτης Πυρπύλης .
Τα Δελφίνια Περιστερίου διαθέτουν τμήμα Αθλητικής Αλιείας , το οποίο κατάφερε να αναδείξει το σύλλογό μας Πρωταθλητή σύλλογο για το 2018 στο ομαδικό πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε εσωτερικά νερά που διεξήχθη στη Σάμο. Διακρίθηκαν οι αθλητές Αντωνόπουλος Νίκος, Μάρκου Παντελής, Δαριβιανάκης Μάριος, Φιλίππου Δημήτριος, Κατρής Εμμανουήλ. Με αυτή την επιτυχία ο σύλλογός μας θα μπορεί να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των συλλόγων που θα γίνει στην πόλη Prelog της Κροατίας , τον ερχόμενο Ιούλιο 2019.
Παρέθεσε σύντομη ομιλία ο Αντωνόπουλος Νίκος , ως πρωταθλητής Ελλάδος στο ατομικό πρωτάθλημα αλιείας με φελλό και ακολούθησε η βράβευση των παραπάνω αθλητών με ειδική τιμητική πλακέτα.
Στη συνέχεια έγινε η βράβευση για την κατάκτηση του Εθνικού Πρωταθλήματος OPEN Τεχνικής Κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη, όπου για μια ακόμα φορά ο σύλλογός μας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος τόσο στην κατηγορία Ανδρών, όσο και στην κατηγορία Γυναικών καθώς και στην γενική βαθμολογία! Οι αθλητές και αθλήτριες έλαβαν κύπελλο για την προσπάθειά τους.
Ακόμα, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την επιτυχία κατάκτησης του Πρωταθλήματος στους προπονητές της Τεχνικής μας, Λιάπη Άκη και Βασιλόπουλο Αργύρη.
Ακολούθως τιμήθηκαν με πλακέτα οι αθλητές/τριες του συλλόγου που εκπροσωπούν τη χώρα μας και φορούν τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος κάνοντάς μας υπερήφανους: Χρήστου Γιάννης, Κτενά Σοφία, Μακριά Δέσποινα , Χριστοφορίδης Χρήστος, Κουρλάκης Σταύρος , Αντωνιάδης Στέφανος, Τερζανίδης Κων/νος, Τσιγγέλης Θωμάς, Τσιλικόχρυσος Νεκτάριος. Συγχαρητήρια για την συνεχή προσπάθεια και την ανοδική πορεία που ακολουθείτε.
Στην πορεία τιμήθηκαν οι αθλητές της κλασικής κολύμβησης που έλαβαν μέρος στο Εθνικό Πρωτάθλημα OPEN ανδρών – γυναικών καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτ/μα Π-Κ, Ε-Ν, ΠΠ, ΠΚ Α+Β. Μάλιστα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές μας υπό τις οδηγίες των προπονητών τους κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στους Παίδες! Οι βραβεύσεις έφθασαν στο τέλος τους με την απονομή τιμητικής πλακέτας στους προπονητές του αγωνιστικού τμήματος κλασικής κολύμβησης του συλλόγου μας , Βελέντζα Παναγιώτη και Βασιλόπουλο Αργύρη σε μια χρονιά που μέτρησε πολλές επιτυχίες στην κλασική κολύμβηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Δελφινάκια» με διακρίσεις στους Χειμερινούς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Αύριο η αποστολή για Γιάννενα!

Αύριο η αποστολή για Γιάννενα!

26 Ιαν 2023 ΠΑΕ Ατρόμητος

Πήρε Χιονά

Πήρε Χιονά

25 Ιαν 2023 Ανθούπολη

Ζέρβας για την επίθεση!

Ζέρβας για την επίθεση!

25 Ιαν 2023 Ήφαιστος

Σε νέα χωράφια ο Λειβαδάς!

Σε νέα χωράφια ο Λειβαδάς!

24 Ιαν 2023 ΑΟ Περιστερίου

Πατέλης στα μετόπισθεν

Πατέλης στα μετόπισθεν

24 Ιαν 2023 Ήφαιστος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας