Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έπνιξε» τον ΟΦΘ μέσα στο σπίτι του (14-8)!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τους Καναδούς του να είναι πάλι παρόντες o «ΓουΣουΠου» πέτυχε σπουδαία  νίκη πέτυχε ο ΓΣ Περιστερίου καθώς επικράτησε με 14-8 του ΟΦ Θαλάσσης  Θεσσαλονίκη σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο αφού ήταν ισόπαλο 5-5.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη με επιμέρους σκορ 9-3 στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη σπουδαία νίκη και έφτασε στους 10 βαθμούς, έχοντας τους Παπανικολάου και Σπούνερ σε μεγάλη μέρα καθώς αμφότεροι σημείωσαν από πέντε τέρματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το Περιστέρι να προηγείται με 2-0 χάρη σε τέρματα του Σπούνερ αλλά ο ΟΦΘ ισοφάρισε με τους Βαχαρέλη και Δανιήλ. Όμως οι φιλοξενούμενοι με τους Κουκουμάκης και Σπούνερ ξέφυγαν και πάλι με δύο τέρματα (2-4). Στη δεύτερη περίοδο δύο γρήγορα γκολ του Δημητριάδη έκαναν το 4-4 για να ακολουθήσουν εκείνα των Παπανικολάου και Βαχαρέλη (5-5).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Λούδη βρήκε τις λύσεις στην επίθεση και σε συνδυασμό τη καλή άμυνα έφτασε στη νίκη που είναι σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΦΘ NEOTEX – ΓΣ Περιστερίου 8-14 (2-4, 3-1, 1-4, 2-5)

ΟΦΘ (Τέλης Κορύτσας): Σιορδίλης, Δανιήλ 2, Προσινικλής Π. 1, Αληχανίδης Αβ. 1, Τερτιρόπουλος, Δημητριάδης 2, Παυλίδης Β., Αληχανίδης Β. Αντιβαλίδης, Πισσίας, Φοριτζίδης Χ., Βαχαρέλης 2, Φοροτζίδης Ρ., Παπαμανωλιουδάκης, Λεμπετλής

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου 5, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 5, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Φωκάς, Τσαγκάρης, Καζάκος.

Πηγή waterpolonews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Φεβρουάριος 2019 16:32