Τελευταία ενημέρωση 09:52, 18 Απρ 2024

Κεκλεισμένων όλοι (πλην της Καλλονής)

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών πηγαίνουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σύμφωνα με την απόφαση που αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη ο Σταύρος κοντονής. Αυτό σημαίνει ότι ο Ατρόμητος δεν θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων του στο ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του peristerisports η μοναδική ομάδα που θα έχει κόσμο στο γήπεδο της θα είναι η Καλλονή. Το σκεπτικό της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού έχει να κάνει με το το γεγονός ότι αφού οι μισές ομάδες έπαιξαν κεκλεισμένων των θυρών την περασμένη αγωνιστική, πρέπει για να τηρηθεί η ισονομία να παίξουν κεκλεισμένων και οι άλλες μισές. Με αυτό τον τρόπο και η Πολιτεία θα έχει να λέει ότι επέβαλε δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και όλες οι ομάδες θα παίξουν από μια αγωνιστική στην έδρα τους χωρίς κόσμο για λόγους ισονομίας.

Η Καλλονή είναι λοιπόν η μοναδική ομάδα που είχε δύο εντός έδρας αγώνες αυτό το διάστημα. Ο ένας ήταν με τον Πανιώνιο και ο άλλος είναι τη Δευτέρα με τη Βέροια. Ο Σταύρος Κοντονής προσανατολίζεται στην απόφαση να της επιτρέψει λοιπόν να παίξει με την παρουσία των φιλάθλων της αφού ούτως ή άλλως η έδρα της είναι από τις πλέον φιλήσυχες της κατηγορίας κι επιπλέον δεν θα «τιμωρηθεί» με μια παραπάνω αγωνιστική από τις υπόλοιπες ομάδες.

Πάντως πολλά θα εξαρτηθούν και από το αυριανό ματς κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός το οποίο ο Κοντονής περιμένει να πάει καλά, χωρίς έκτροπα και δεν αποκλείεται αν όλα κυλήσουν ομαλά να γίνει η ανατροπή και να επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα αν και το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που προαναφέραμε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 20:51
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας