Τελευταία ενημέρωση 18:41, 26 Ιουν 2019

Το Πανεπιστήμιο ήρθε Μαζαράκη

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ατρόμητος επισκέφθηκε το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητσμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πλαίσιο του μεταπτυχακού του προγράμματος που έχει ως μάθημα ειδικότητας τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Επικεφαλής του τμήματος ήταν η επίκουρη καθηγήτρια Ουρανία Βρόντου η οποία διατέλεσε υπεύθυνη της Ολυμπιακής εγκατάστασης Πυγχαμίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Με την εμπειρία που την διακρίνει ανέλυσε στους φοιτητές τη δημιουργία από την αρχή μιας αθλητικής εγκατάστασης, τη χρήση της στους αγώνες αλλά και τη μετέπειτα εκμετάλλευση της.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσουν επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου στο Μαζαράκη κι έμειναν εντυπωσιαμένοι τόσο από την άριστη οργάνωση όσο από τη λειτουργικότητα των χώρων που εξυπηρετούν τις υποχρεώσεις μια επαγγελματικής ομάδας υψηλών απαιτήσεων.

Επιπλέον επισκέφθηκαν και το παρακείμενο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» το οποίο χρησιμοποιείται πλέον για τη διεξαγωγή αγώνων μπάσκετ και βόλεϊ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τρεις της Κ20 στην Εθνική Παίδων »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Πήρε και Μπατή!

Πήρε και Μπατή!

26 Ιουν 2019 Άγιος Ιερόθεος

Η 2η μέρα του τουρνουά Δικτύου Σχολών!
Αναστασόπουλος:«Ίδια φιλοσοφία»

Αναστασόπουλος:«Ίδια φιλοσοφία»

25 Ιουν 2019 ΑΟ Περιστερίου

Τα «κλειδιά» στον Ηλία Ζούρο!

Τα «κλειδιά» στον Ηλία Ζούρο!

25 Ιουν 2019 ΓΣ Περιστερίου

Επέστρεψε ο Μαρτίνος!

Επέστρεψε ο Μαρτίνος!

25 Ιουν 2019 Άγιος Ιερόθεος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας