Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος είναι ο Ποσειδώνας

Κατηγορία Ο Ποσειδών
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η σχολή λειτουργεί από το 1996 και αποτελεί έναν απο τους πιό πολυνίκεις Ομιλους τα τελευταία χρόνια στον Ελλαδικό χώρο.



Μέσα από τον αθλητικό Ομιλο "Ποσειδών" Περιστερίου έχουν ξεπηδήσει πολλοί πρωταθλητές/τριες που στη συνέχεια κατέκτησαν πανελλήνιες και παγκόσμιες θέσεις στο άθλημα το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, της ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ , όπως και σημαντικές διακρίσεις στη Ρυθμική Αγωγή(*RAD) ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΙΤΙΚΗ και στα τμήματα Μοντέρνου Χορού και Hip-Hop.

Ο Α.Γ.Ο. "ΠΟΣΕΙΔΩΝ" είναι αναγνωρισμένο σωματειο απο την Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου  και ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO (ΕΛ.Ο.Τ) καθώς και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο).

Έχει διακριθεί σε Διασυλλογικό - Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο. Διαθέτει στις τάξεις του, ενεργούς αθλητές στα αγωνιστικά του τμήματα.

Αρκετοί αθλητές του, είναι μέλη με συμμετοχή σε Διεθνείς Διοργανώσεις με την Εθνική Ομάδα.
Οι αθλητριες των τμηματων ΡΥΘΜΙΚΗΣ συμμετεχουν σε διοργανωσεις Ατομικων Προγραματων, στα οποια τα τελευταια χρονια βρισκονται στην κορυφη!!!!

Συμμετέχει σε όλες τις Πανελλήνιες διοργανώσεις και στελεχώνει τα κλιμάκια και την εθνική ομάδα κάθε χρόνο με περισσότερα άτομα, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς νέους αθλητές του Ομίλου να διακριθούν και σε διεθνής διοργανώσεις.

Η σχολή αποτελείται από συγχρονες εγκαταστάσεις 320 τετραγωνικών μέτρων, κλιματιζόμενες αίθουσες και άνετα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών με ξεχωριστές τουαλέτες.

Το περιβάλλον της σχολής μας είναι οικογενειακό και φιλικό.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν θα θέλαμε την επικοινωνία σας μαζί μας για να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε από κοντά, να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα μας αλλά και να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά.