Τελευταία ενημέρωση 14:00, 18 Απρ 2024

Τέλεια λύση όταν μιλάμε για Βασιλακάκη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Tην καλύτερη λύση, που εν προκειμένω είναι η παραμονή του στην ομάδα καθώς μιλάμε για παίκτη αξίας, βρήκαν Ατρόμητος και Βασιλακάκης.

Η θέληση του παίκτη και η πίστη των ανθρώπων της ομάδας προς το πρόσωπο του ήταν οι λόγοι που κράτησαν τον 30χρονο άσο στο Περιστέρι.

Η μεταγραφή του πέρυσι το καλοκαίρι από την Ξάνθη στον Ατρόμητο προκάλεσε αίσθηση. Αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν πως οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου άφησαν να χαθεί ένας παίκτης που ήταν μάλιστα ελεύθερος και θα μπορούσε να σταθεί σε όλες τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στη Σούπερ Λίγκα. Μετά το πρώτο δίμηνο προσαρμογής, ο Βασιλακάκης «λύθηκε», βρήκε το ρόλο του στην ομάδα και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν.

Η συμβολή του στην περυσινή πορεία του Ατρομήτου ήταν τεράστια. Ήταν (μαζί με τον Ουάρντα) ο παίκτης-βαρόμετρο για τους Περιστεριώτες αφού όταν άρχισε να παίρνει μπροστά, έκανε σε πολλά παιχνίδια τη διαφορά. Όχι μόνο δημιουργικά και ανασταλτικά αλλά και εκτελεστικά, πετυχαίνοντας μάλιστα, κρίσιμα και σπάνιας ομορφιάς γκολ.

Τα πράγματα τη φετινή σεζόν ωστόσο, δεν ξεκίνησαν ιδανικά για τον πρώην μέσο της Ξάνθης και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν κάποιοι τραυματισμοί που τον άφησαν πίσω. Παράλληλα, ο Βασιλακάκης ένιωσε ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να τον επηρεάσει ακόμα περισσότερο αγωνιστικά.

Τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να εμφανίζονται και μαζί με αυτά και οι... μνηστήρες που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Οι Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, και ΠΑΣ Γιάννινα του χτύπησαν την πόρτα, ωστόσο ο Ατρόμητος τους διαμήνυσε ότι δεν παραχωρείται και πως δεν προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο.

Εκτός κι αν ο ίδιος επιθυμούσε να αφήσει τον Ατρόμητο και το Περιστέρι προκειμένου να συνεχίσει κάπου αλλού, κρίνοντας ότι αυτή η λύση θα ήταν η καλύτερη τη δεδομένη χρονική στιγμή για την καριέρα του. Η μπάλα λοιπόν πέρασε στον ίδιο, ο οποίος παρά τους ασφυκτικούς ήχους των διαφόρων σειρήνων, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο Περιστέρι και να το παλέψει.

Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, χρειάστηκε να μιλήσει με τον Νταμίρ Κάναντι και τον Γιάννη Αγγελόπουλο προκειμένου να διαπιστώσει αν τον υπολογίζουν ακόμα. Στην κουβέντα που είχαν διαπιστώθηκε η θέλησή του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το Αστέρι στο στήθος, αρκεί και η ομάδα να τον πιστεύει.

Ο Κάναντι του εξήγησε ότι τον υπολογίζει ακόμα και πως περιμένει να δει από αυτόν το καλό πρόσωπο που έβγαλε την περυσινή σεζόν. Διότι ο Αυστριακός προπονητής γνωρίζει καλά πως δεν αφήνεις εύκολα να χαθεί μέσα από τα χέρια σου ένα «πολυεργαλείο» σαν τον Βασιλακάκη, ιδιαίτερα όταν ακολουθεί μια περίοδος με σημαντικά ματς που θα κρίνουν εν πολλοίς τους στόχους της ομάδας. 

Πηγή sdna.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χωρίς τρεις αλλά με Μανούσο στο «Γεντί Κουλέ»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας