Τελευταία ενημέρωση 23:47, 19 Απρ 2024

«We make the future» για 2η χρονιά από την ΑΠΕ Γιτάνη!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η καινοτόμος προσπάθεια της ΑΠΕ Γιτάνη που αφορά την συνεύρεση αθλητικών δραστηριοτήτων και θεματικών διαλέξεων-σεμιναρίων από ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων που απασχολούν σήμερα τους γονείς αλλά και τους αθλητές.

Συνολικά πάνω από 1500 γονείς και φίλοι του συλλόγου δημιούργησαν το αδιαχώρητο στις 4 θεματικές ενότητες.
Όλο το Σάββατο και η Κυριακή πρωί, ήταν αφιερωμένες σε 4 θεματικές ενότητες που η κάθε μία από αυτές είχαν, εκτός από γυμναστικές χορογραφίες, διαλέξεις-σεμινάρια με τα παρακάτω θέματα:
• «Σωστή Διατροφή για τους μικρούς αθλητές» Πρέπει οι μικροί αθλητές να έχουν διαφορετική διατροφή από αυτή των άλλων παιδιών? Ποιες είναι οι βασικές αρχές υγιεινής διατροφής?
• «Όρια: Τιμωρία ή Ελευθερία» Το αντικείμενο των ορίων είναι ένα θέμα με πολλές διαστάσεις. Πρέπει να μπαίνουν όρια στα παιδιά? Σε ποια ηλικία? Τα όρια οδηγούν το παιδί στον φόβο και την στεναχώρια ή το βοηθούν να οριοθετήσει τον εαυτό του και να ωριμάσει?
• «Μαθησιακές Δυσκολίες-Δυσλεξία, Εμπόδιο στη Μόρφωση?» Είναι οι μαθησιακές δυσκολίες σημεία των καιρών? Τι εννοούμε με τον όρο μαθησιακές δυσκολίες και κυρίως αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη των παιδιών?
• «Παιδικός αθλητισμός: άλλαξε το παιχνίδι, κέρδισε ευτυχισμένο αθλητή.» Η σημαντικότητα της αξίας συμμετοχής με σωστά κίνητρα και η συναισθηματική επιβράβευση από τους γονείς.
• «Παιδεία και Αθλητισμός» Πώς συνδέονται οι δύο έννοιες? Είναι δύο αντιφατικές έννοιες αφού απαιτούν χρόνο το ένα από το άλλο στην παιδική και εφηβική ηλικία? Πώς οδηγούν το παιδί και αυριανό ενήλικα στην ψυχοσυναισθηματική ολοκλήρωση?
• «Εκπαιδευτική Ρομποτική και STEM» Τί είναι το STEM? Τί είναι η ρομποτική? Γιατί αποτελούν την σύγχρονη τάση στην εκπαίδευση?

Τις χορογραφίες από όλα τα τμήματα της ΑΠΕ Γιτάνη, που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια των 4 ενοτήτων επιμελήθηκαν οι Κούτουλα Σοφία, Παπία Κωνσταντίνα, Αξιώτη Όλγα, Τζένη Περρωτή, Μπόρα Φένια, Εβελίνα Ζώτου και Έλενα Ντελμεκούρα,.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στον ΟΦ Θαλάσσης αύριο το πόλο του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας