Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατούλης:«Με όραμα και αποτελεσματικότητα ο Παχατουρίδης»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε χθες στην μεγαλειώδη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας  Παχατουρίδης.

Κατά την εκδήλωση ο κ. Παχατουρίδης προχώρησε σε απολογισμό της δεκαεξάχρονης θητείας του στο Δήμο, παρουσία πλήθους πολιτών.

Ο Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και εξήρε το αυτοδιοικητικό έργο του κ. Παχατουρίδη, επισημαίνοντας πως τα τελευταία 16 χρόνια, στο τιμόνι του Δήμου, είναι ένας δραστήριος και οραματικός άνθρωπος, ο οποίος αναμόρφωσε την πόλη του Περιστερίου και βελτίωσε αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο ίδιος είπε τα εξής: « Θέλω να συγχαρώ το φίλο και συνάδερφο Ανδρέα Παχατουρίδη για το έργο του όλα αυτά τα χρόνια. Διοικεί με αποτελεσματικότητα, όραμα και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Το Περιστέρι έχει αλλάξει όψη και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι.

Δήμαρχοι σαν τον Α. Παχατουρίδη αποδεικνύουν πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης και διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής στις τοπικές κοινωνίες. Ωστόσο κλειδί για την ισχυροποίηση του θεσμού μας είναι η αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία θα συνεχίσει να διεκδικεί οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια προς όφελος των πολιτών».