Τελευταία ενημέρωση 16:39, 19 Απρ 2024

«Γκάζωσε» τους παίκτες ο Σπανός!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Γκάζια» στους παίκτες έριξε ο Γιώργος Σπανός αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στη Λαμία.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου δεν έχει μάθει να κρύβει ποτέ κάτω από το χαλί τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας του παρά τα σοβαρά διαιτητικά λάθη που γίνονται σε βάρος γι' αυτό και τα λόγια του μέσα στα αποδυτήρια του ΔΑΚ Λαμίας απεικόνιζαν πλήρως την πραγματικότητα: ««Συνέλθετε και σοβαρευτείτε άμεσα! Δεν επιτρέπεται άλλο αυτή η εικόνα. Και με τον Παναιτωλικό, και με την Ξάνθη και με τη Λαμία η απόδοση ήταν απαράδεκτη. Πρέπει να σεβαστείτε τη φανέλα που φοράτε και τον κόσμο που έρχεται και σας βλέπει.

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Δεν είναι εικόνα αυτή. Ναι, έχουμε αδικηθεί από τη διαιτησία, αλλά εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας και η απόδοσή σας δεν είναι αποδεκτή», είπε μεταξύ άλλων σε έντονο ύφος ο Γιώργος Σπανός, που αναμένεται να είναι φυσικά  δίπλα στην ομάδα και στο ματς της Κρήτης την Πέμπτη κόντρα στον ΟΦΗ.

 


«Συνέλθετε και σοβαρευτείτε άμεσα! Δεν επιτρέπεται άλλο αυτή η εικόνα. Και με τον Παναιτωλικό, και με την Ξάνθη και με τη Λαμία η απόδοση ήταν απαράδεκτη. Πρέπει να σεβαστείτε τη φανέλα που φοράτε και τον κόσμο που έρχεται και σας βλέπει. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Δεν είναι εικόνα αυτή. Ναι, έχουμε αδικηθεί από τη διαιτησία, αλλά εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας και η απόδοσή σας δεν είναι αποδεκτή», είπε μεταξύ άλλων σε έντονο ύφος ο Γιώργος Σπανός, που αναμένεται να είναι δίπλα στην ομάδα και στο ματς της Κρήτης την προσεχή Πέμπτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας