Τελευταία ενημέρωση 20:41, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το  «κοινό περί δικαίου αίσθημα»  προκαλεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας  η οποία μια μέρα μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στη Λαμία σε βάρος του Ατρόμητου όρισε τον Γιώργο Κομίνη στο ματς  της εμβόλιμης αγωνιστικής Ολυμπιακός - Λάρισα.

Και με τη βούλα δηλαδή, ο Θεσπρωτός ρέφερι είναι το αγαπημένο παιδί της ΚΕΔ (έχει τους περισσότερους ορισμούς (10) στο πρωτάθλημα). Τι κι αν όλη η Ελλάδα... απορούσε με το πέναλτι που έδωσε χθες στη Λαμία, αφήνοντας με δικαιολογημένα παράπονα τον Ατρόμητο;

Ο Περέιρα και η ΚΕΔ δεν συγκινήθηκαν όπως φαίνεται καθόλου. Στους ορισμούς για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική, ο Κομίνης επιβραβεύτηκε και κλήθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λάρισα. 

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι μετά το επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας, είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής ρέφερι ορίστηκε σε αγώνα κάποιον εκ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ή Ολυμπιακού. Πρόκειται δε για τον μοναδικό διεθνή που βρίσκεται στους ορισμούς της αγωνιστικής. Σιδηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σκουλάς (και Τζήλος) βρίσκονται στο σεμινάριο της UEFA στη Λισαβόνα, ο Παπαδόπουλος έμεινε εκτός προφανώς για τη χθεσινή διαιτησία του στο ΟΑΚΑ κι ο Παπαπέτρου για όσα έγιναν με την τέταρτη αλλαγή στο Παναθηναϊκός-Λαμία. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παράπονα Σπανού για τις «σφαγές» στον Γραμμένο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας