Τελευταία ενημέρωση 10:28, 20 Απρ 2024

Κλέβει την παράσταση ο Καράμπελας!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O ταλαντούχος νεαρός Ζώης Καράμπελας κλέβει την παράσταση στον ΓΣΠ των τελευταίων αγωνιστικών καθώς έχει αρπάξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Αργύρης Πεδουλάκης, με αποκορύφωμα την εξαιρετική του εμφάνιση χθες εναντίον του Προμηθέα.

Μάλιστα ο περιστεριώτης τεχνικός για μια ακόμη φορά ρωτήθηκε για να μιλήσει για τον Καράμπελα λέγοντας τα εξής:« Νομίζω πως είναι ένα παιδί που προετοιμάζεται για να παίξει πραγματικό μπάσκετ. Εγώ ακούω ανθρώπους του χώρου μας να λένε πως δεν δίνουμε χώρο στα ελληνόπουλα κι αυτό είναι λάθος. Δεν σου χαρίζει ποτέ κανείς τίποτα στην ζωή γιατί αν σου χαρίσει, θα έρθει η ώρα που όταν θα πατήσεις το παρκέ, θα είσαι μόνος σου και δεν θα σε προστατεύσει κανένας. Αυτό το παιδί προετοιμάστηκε πέντε μήνες για να είναι έτοιμο να παίξει. Κατά τη γνώμη μου, μπήκε νωρίτερα στα βαθιά αλλά μπήκε από ανάγκη. Χάσαμε το βασικό μας point guard και είναι ένα παιδί που μπορεί να δημιουργήσει για εμάς και το έχουμε ανάγκη.

Σκοπός ήταν να παίξει κάποια ματς φέτος και να μπει του χρόνου, αλλά αναγκαστικά μπαίνει από φέτος γιατί έχει προετοιμαστεί να παίζει, στο να διαβάζει, στο να βλέπει βίντεο. Προετοιμάζεται να παίξει στην θέση με το ύψος του και με αυτό που μπορεί να κάνει με το ταλέντο του. Έκανε λάθη αλλά έκανε και σωστά.

Πρέπει να κάτσει να δει τι λάθη έκανε και να βελτιώνεται. Αυτό το παιδί, πέντε μήνες συναγωνίζεται τον Harrow και στην αρχή τον Kee-Kee και τώρα τον Jordan. Κάθε μέρα προετοιμάζεται για να είναι έτοιμος την σωστή μέρα. Κι αφού δούλεψε σωστά, όταν ήρθε η ώρα του ήταν έτοιμος και τον αποδέχθηκε η ομάδα. Και το πιο σοβαρό είναι αυτό, το να σε αποδεχθούν οι συμπαίκτες του και να μην σε βλέπουν νέο.

Έχει τον σεβασμό των μεγάλων γιατί ξέρει πως μπορεί να κάνει κάποια πράγματα. Το θέμα είναι να μείνει προσγειωμένος μέχρι τα 21 του που ουσιαστικά ανδρώνεται για να μπορεί να τραβήξει την ομάδα ψηλότερα, μαζί φυσικά με τους συμπαίκτες του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δύο χρόνια χωρίς Κλεάνθη και Αβραάμ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας