Τελευταία ενημέρωση 00:53, 25 Απρ 2024

Νέα δημοτική παράταξη εν όψει Μαϊου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέα δημοτική παράταξη εν όψει των εκλογών του Μαϊου ιδρύθηκε στην πόλη μας από τους Στέφανο Παπαδόπουλο, Γιάννη Καλαντώνη και Γιάννη Κυριακόπουλο. Το δελτίο τύπου της νέας παράταξης αναφέρει τα εξής:

«Συνδημότισσες και Συνδημότες

Η Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Περιστερίου «Δύναμη Προοπτικής» με εκπρόσωπο τον Στέφανο Παπαδόπουλο Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο, η πρωτοβουλία πολιτών της πόλης μας με εκπρόσωπο τον Ιωάννη Καλαντώνη πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου και ο Ιωάννης Κυριακόπουλος μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π.,  με διάφορες ιδεολογικοπολιτικές αφετηρίες αλλά με κοινή συνισταμένη την αγάπη μας για το Περιστέρι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια αυτοδιοικητική συμμαχία, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις , με νέο ύφος και ήθος, μακριά από καθεστωτικές νοοτροπίες.

Προσπάθεια μας είναι να παρέμβουμε και να συμβάλουμε για μια νέα Δημοτική αρχή στην πόλη μας με διαφορετική νοοτροπία,  με νέους ανθρώπους και καινοτόμες ιδέες, που θα στοχεύουν στην ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης μας σε όλο το εύρος της και όχι μόνο στο κέντρο-βιτρίνα. Με στόχο την στήριξη του μικροεπαγγελματία και βιοτέχνη αλλά και των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Με ενεργό συμμετοχή των πολιτών στο σχεδιασμό και την λήψη αποφάσεων και διαφάνεια στην οικονομική  διαχείριση του Δήμου, με χρηστή διοίκηση και σωστή διαχείριση. Με παρεμβάσεις στο οικιστικό περιβάλλον (αύξηση του πράσινου-νέοι κοινόχρηστοι χώροι - νέοι παιδικοί σταθμοί-ποδηλατοδρόμοι -δρόμοι περιπάτου-πεζόδρομοι-πεζοδρόμια), για ένα καλύτερο Περιστέρι, με εικόνα Ευρωπαϊκής ανεπτυγμένης περιβαλλοντικά πόλης. Δίνοντας προτεραιότητα σε περιβαλλοντικές  δράσεις και την ανακύκλωση απορριμμάτων.  Με πολιτιστικές εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και δεν προσφέρονται για προσωπική προβολή και πελατειακές σχέσεις.

Στην προσπάθεια υλοποίησης των παραπάνω στόχων και όχι μόνο επιδιώκουμε την συμπόρευση, συνεργασία και συνεισφορά όλων των δημοτών της πόλης μας, δημοτικών παρατάξεων και άλλων πρωτοβουλιών πολιτών που έχουν δημοκρατικό πρόσημο.

Όσοι δημότες της πόλης μας μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς για το παρόν και το μέλλον, καλούνται να συμπορευτούν μαζί μας και να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας.

Στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί η Ιδρυτική Διακήρυξη της συνεργασίας μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 18:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κόβει την πίτα της η «Με την Κοινωνία Μπροστά»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας