Τελευταία ενημέρωση 04:12, 20 Απρ 2024

Λαζάρου:«Βελτιωνόμαστε συνέχεια»!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το μυαλό στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Ζωγράφου αλλά με τέλεια ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες συνεχίζεται η προετοιμασία του Φοίνικα.

Ο προπονητής της περιστεριώτικης ομάδας Γιώργος Λαζάτου τόνισε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τα εξής: «Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της.
Προετοιμαζόμαστε εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι δίνοντας έμφαση στα σημεία που πρέπει να προσέξουμε, αλλά ταυτόχρονα προσθέτοντας και νέα στοιχεία στη τακτική μας.Είμαστε σε καλή κατάσταση, οι παίκτες μου συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο το τι πραγματικά μπορουν να καταφέρουν μέσα στο γήπεδο και βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Και ο Γιώργος Λαζάρου κατέληξε: «Όπως σε κάθε ματς, ειδικά σε αυτό, πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και στα ενενήντα λεπτά, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και να φανούμε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Αν δείξουμε το πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Διπλό στου Ζωγράφου με Αστέρα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας