Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι αγώνες των τμημάτων υποδομής

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο απολογισμός των αγώνων που έδωσαν το Σαββατοκύριακο τα τμήματα υποδομών του Ηφαίστου έχουν ως εξής:

 

Εφηβικό 2  Δαφνη Π.Φαληρου - Ηφαιστος 3-2: Σε ενα ματς που σημαδεύτηκε απο τους πολλους τραυματισμούς ο Ήφαιστος δεν κατάφερε παρότι το δικαιούταν βαση τον ευκαιριων που είχε να παρει κάτι απο αυτό. Τα γκολ για την ομάδα τα πετυχαν : Σκεντζας με μακρινό δυνατο σουτ κ ο Ρέντι μετα απο ατομική ενέργεια του Ρομπερτ ο οποίος πέρασε οποίον βρήκε μπροστά του και του έδωσε έτοιμο γκολ.

Παμπαιδικό S/link P.F.C - Ήφαιστος 2 - 2 : Ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και πολύ πάθος από όλα τα παιδιά. Το πρώτο γκολ από οφσάιντ (λάθη γίνονται και είναι φυσικό) όμως ισοφάρισε γρήγορα ο Παπαποστόλου. Από λάθος ήρθε το δεύτερο γκολ των αντιπάλων όμως και πάλι ισοφάρισε ο Ήφαιστος αυτή τη φορά ο Καλαμούκης. Το αποτέλεσμα αδικεί τον Ήφαιστο που είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες καθ όλη την διάρκεια του αγώνα όμως αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Παμπαιδικο Θ/Δειο : Ηφαιστος - Αιγαλεω ΟΣΦΠ  3 – 0: Πουρικης, Καρουμπης και Λιουκας εκαναν το παιχνιδι ευκολο αφου δεν αφησαν και πολλα περιθώρια στον αντιπαλο.

Τζουνιορ ΕΠΣΑ : Θυελα - Ήφαιστος  0-2 : Ενα ευκολο σχετικά παιχνιδι με τον Ζαγκα και τον Σπανο να πετυχαίνουν τα τερματα.

Τζουνιορ 2 Α.Ο. Διόνυσος - Ήφαιστος 8 – 1: Αρκετά καλό παιχνίδι και αρκετές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. .Αρκετές ελλείψεις για άλλη μια φορά λόγω καιρού και υποχρεώσεων.
Το γκολ για την ομάδα ο Δρακωτός μετά από ωραία ενέργεια του Πόλο.

Προτζουνιορ : Ηφαιστος - ΠΑΣ Ιλιου 4 – 2: Κατα αλφαβητικη σειρα το σημερινο βαρυ πυροβολικο : Ζαϊμης, Κατσακούλας, Λαμιας και Τσελιος. Αγωνας με πολλες εντασεις αλλα και εξισου ενα ομορφο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες.

Τζουνιορ Δ/Π : Κηπουπολη - Ηφαιστος 0 – 1: Το γκολ μαντέψτε ... Τζιωτακης.

Αστερακια : Ήφαιστος - Α.Ο Διονυσος  5-5: Και τα πεντε γκολ ο Βασιλειάδης Δημήτρης(από προτζουνιορ).