Τελευταία ενημέρωση 08:17, 20 Απρ 2024

Το συγκινητικό «αντίο» του Γιαννούλη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει τον Ατρόμητο, ο Δημήτρης Γιαννούλης, που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής αμυντικός,  θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του συλλόγου από το Περιστέρι, με προσωπική αναφορά στον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανό, αλλά και τους Αγγελόπουλο - Κάναντι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο μήνυμά του ο Δημήτρης Γιαννούλης: «Ξέρω πως η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη μετά από μια ήττα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτή την οικογένεια για όσα μου πρόσφερε (και ήταν πολλά), σε αυτό το διάστημα που αγωνίστηκα με την φανέλα του Ατρόμητου.

Από τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή, τον κ. Κάναντι και το επιτελείο του για όσα μου έμαθαν εντός και εκτός γηπέδου, μέχρι και τους φροντιστές της ομάδας αλλά και όλους τους εργαζόμενους της ομάδας.

Για το τέλος άφησα όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους συνυπήρξα σε αυτό το διάστημα και τους ευχαριστώ πραγματικά για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε! Ευχαριστώ και πάλι για όλα!».

Ο Γιαννούλης ταξίδεψε από την Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Σαββίδη, να τον υποδέχονται μέσα από τα Social Media.

«Φρέσκο αίμα», ανέφερε στο μήνυμα του στο instagram το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναρτώντας φωτογραφία μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 15:09
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι Τούρκοι εμπλέκουν Γαλατασαράι με Κουλούρη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας