Τελευταία ενημέρωση 10:22, 18 Απρ 2024

«Φως φανάρι» για Ξάνθη, Σκουλά, Κάκο και Ντέμη!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το σπρώξιμο που γίνεται φέτος  από τη διαιτησία στη Ξάνθη είναι «φως φανάρι» και κάνει «μπαμ» από μακριά μόνο που χρειάστηκε το χθεσινό ματς και τον Σκουλά για να το καταλάβουμε ως παθόντες από την καλή και από την ανάποδα.

Ο Σκουλάς που απέκτησε τρομάρα μας και το σήμα του διεθνή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα γήπεδα της Ευρώπης έδωσε χθες το πιο αστείο πέναλτι της χρονιάς που θύμιζε εποχές άγριας παράγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γέλασε όλη η Ελλάδα μαζί του και δεν ξέρουμε αν υπάρχει δόλος, σίγουρα πάντως με τέτοιο σφύριγμα δεν πρέπει να ξαναπάρει σφυρίχτρα στα χέρια του. 

Σαφώς και θα ξαναπάρει όμως. Θα καθίσει ένα μήνα το πολύ και μετά θα επιστρέψει, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μια εβδομάδα πριν η Ξάνθη πήρε πέναλτι στο 94’ μέσα στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό που μπροστά σε εκείνο που έκανε ο Κάστρο στον Καρασαλίδη στο 84’ κρατώντας τον αγκαλιά είναι ένα τίποτα. 

 Σε ένα άλλο παιχνίδι με τον Λάμπρου διαιτητή, η Ξάνθη χρειάστηκε πέναλτι στο 82’ για να κερδίσει την Λάρισα 1-0 που έπαιζε με εννέα παίκτες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο με τη διαφορά ότι ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και κανείς δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει.

Με αυτά και με αυτά να έχει μεταμορφωθεί η Ξάνθη σε μια διαιτητική υπερδύναμη που όλα τα σφυρίγματα την ευνοούν. Και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο Περέιρα με το «πουλέν» του όταν θα πάρει στα χέρια του την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Γιώργου Μπίκα που δεν δέχεται παρεμβάσεις.

Η κωμωδία βέβαια έγινε ακόμη μεγαλύτερη και την είδε όλη η Ελλάδα όταν μέσα από την τηλεοπτική τους εκπομπή στο Open, Ντέμης Νικολαϊδης και Τάσος Κάκος είπαν ότι η φάση είναι πέναλτι. Έκαναν κανονικά το άσπρο-μαύρο και πρέπει να αισθάνονται τύψεις για το ατόπημα που εν γνώσει τους διέπραξαν.

Όσο για την εξήγηση που βρίσκω δύο τινά συμβαίνουν ή: 1)   Ντέμης και Κάκος ξέρουν κάτι παραπάνω για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης που βοά ο κόσμος την στιγμή που είναι άφαντος ο Χρήστος Πανόπουλος 2) επιχείρησαν να καλύψουν τον Σκουλά που προσφάτως έγινε διεθνής και είναι του συστήματος. Ή το ένα ή το άλλο, ο κόσμος μάτια έχει και βλέπει!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 15:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ατρόμητος (Το) παράδειγμα για πρόοδο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας