Τελευταία ενημέρωση 03:43, 19 Απρ 2024

Η συμμετοχή στο final 4 το μεγαλύτερο έπαθλο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όπως και να ' χει έγραψε ιστορία. Η ομάδα πόλο του ΓΣΠ έκανε την περιστεριώτικη υδατοσφαίριση γνωστή σε όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή της στο final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και ας έχασε στον ημιτελικό με το βαρύ 1-11 από την κατά πολύ ανώτερη Βουλιαγμένη στο Καρπενήσι. Η συμμετοχή στο final 4 είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που θα μπορούσε να πάρει η ομάδα του Περιστερίου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν μουδιασμένες αλλά ο ΝΟ Βουλιαγμένης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τίγκα από τη περιφέρεια, ενώ ο Μπούχα με ωραίο σουτ από τη περιφέρεια διπλασιάσε τα τέρματα για τον ΝΟΒ. Εν συνεχεία η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν ανέβασε τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα (4-0) χάρη στους Γκιουβέτση και Σολανάκη βάζοντας τα θεμέλια για τη πρόκριση στον τελικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βουλιαγμένη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό καθώς έκανε το 7-0 με τους Τίγκα, Μπάσιτς και Καπετανάκη βάζοντας τέλος στις ελπίδες του Περιστερίου να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ομάδα του Κώστα Λούδη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα με τον Κλήμο και τους Τίγκα 2 Καλογερόπουλο και Γκιουβέτση να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Τίγκας που σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ δύο πρόσθεσε ο Γκιουβέτσης, από πλευράς Περιστερίου το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Κλήμος.

ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Βουλιαγμένης 1-11 (0-2, 0-2, 0-3, 1-4)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου Αλ., Τσιφτσής, Γιαννουλάτος, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Παζαΐτης, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς, Τσαγκάρης, Καζάκος, Αμπατζής, Τσαλίκης

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης 1, Τίγκας 4, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Δήμου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 23:43
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιδείξεις,διαλέξεις και κοπή πίτας η ΑΠΕ Γιτάνη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας