Τελευταία ενημέρωση 15:49, 24 Απρ 2024

Αύριο νέο ραντεβού με τον «Φαραώ»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σε πάρα πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η επιστροφή του Αρμ Ουάρντα στον Ατρόμητο και ατο αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχουν όλα ξεκαθαρίσει με τις πιθανότητες για να ξαναδούμε τον «Φαραώ»  με τη φανέλα με το αστέρι να είναι συντριπτικά υπέρ.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος και ο Νταμίρ Κάναντι μίλησαν σήμερα με τον Ουάρντα που είναι στην Αθήνα και θα ξαναμιλήσουν μαζί του και αύριο σε ένα νέο ραντεβού που θα είναι και το πιο κρίσιμο.

Ο παίκτης δεν το συζητάει για άλλη ελληνική ομάδα πλην του Ατρόμητου γιατί ξέρει τι συνθήκες που θα συναντήσει, την λατρεία του κόσμου, και την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει όλος ο «οργανισμός».

Ο μοναδικός του ενδοιασμός είναι μήπως προκύψει κάποια πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού που θα είναι και ο μοναδικός λόγος για να πει «όχι». Κύκλοι της ομάδας είναι πάντως πολύ αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι αύριο το αργότερο μέχρι την Τετάρτη ο Ουάρντα θα πει το «ναι» στην ομάδα και την Κυριακή θα είναι στα Πηγάδια για να κάνει την επανεμφάνιση του στο ματς με τη Ξάνθη

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας