Τελευταία ενημέρωση 20:28, 16 Απρ 2024

Μια μικρή αποτυχία σταγόνα στη «λίμνη» των επιτυχιών (2-2)!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αυτή η ομάδα μας έχει δώσει τόσες χαρές που ακόμη και σε μια μικρή αποτυχία δεν μας πικραίνει! Μια μικρή αποτυχία  φαντάζει σαν σταγόνα στο «λίμνη» των επιτυχιών!

Ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον...καθυστεριακό Παναιτωλικό ακροβάτησε μεταξύ της νίκης και της ήττας, τελικά παραχώρησε ή πήρε ισοπαλία κανείς δεν ξέρει να δώσει την απάντηση, με σκορ 2-2 που τον διατηρεί όπως και να ' χει στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς είχε άγριο σασπένς στην επανάληψη: Προηγήθηκε ο Ατρόμητος, έκανε την ανατροπή ο Παναιτωλικός και απάντησε με την ισοφάριση ο Ατρόμητος. Μελανό σημείο του αγώνα οι πολλές καθυστερήσεις των παικτών του Παναιτωλικού που δεν τιμούν την καλή τους ομάδα αλλά  και η ανοχή του διαιτητή Παπαπέτρου, δικαιολογημένα τον πήρε στο...κατόπι ο Κάναντι στο τέλος του αγώνα, δικαιολογημένα σφυρίχθηκε από την κερκίδα.

 

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν μάλλον… υποτονικός, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους για την αντίπαλη εστία, έχοντας πάντως μια… υποψία φάσης και μια πραγματικά καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ…

Η πρώτη καταγράφηκε στο 19’, με το γύρισμα του Μάντσον για τον Κουλούρη να απομακρύνεται αρχικά από τον Μαλή και τον Κυριακίδη να μπλοκάρει έστω και με… περιπέτεια. Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ενσικουλού μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε, αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναιτωλικού!

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα στον αντίποδα, άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο μετά το ημίωρο, ενώ επιδίωξαν να απειλήσουν με την μέθοδο των αντεπιθέσεων. Παραλίγο να τα καταφέρουν στο 35ο λεπτό, με τον Μοράρ -που ήταν οφσάιντ, στο ξεκίνημα της φάσης- να γυρίζει μέσα από την περιοχή, από δεξιά, στον αμαρκάριστο Γουίλιαν, που σούταρε όμως απελπιστικά άουτ!

Στην επανάληψη, το θέαμα και η διακύμανση του σκορ «ρέφαραν» την απώλεια τερμάτων, αφού αμφότερες οι ομάδες βελτιώθηκαν αισθητά και θα μπορούσαν να πάρουν το «τρίποντο»!

Ο Ατρόμητος, πάντως, στάθηκε ελαφρώς τυχερότερος στις φάσεις που σκόραρε. Όπως στο 50’, με τον Ενσικουλού να σκοράρει με πλασέ από κοντά, μετά από γύρισμα του Μάντσον από δεξιά και χαρακτηριστική αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, που έσπευσε να κλείσει τον Κουλούρη.

Από την άλλη, βέβαια, ο Μάντσον έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς στο 68’, με το σουτ του μέσα από την «καρδιά» της περιοχής μετά από ωραία μεταβίβαση του Κουλούρη να περνάει ελάχιστα άουτ.

Αφού λοιπόν, δεν έγινε το 2-0, έγινε το… 1-1, με τον Μανά να ισοφαρίζει με πλασέ στην αμέσως επόμενη φάση, εκμεταλλευόμενος την πολύ ωραία χαμηλή πάσα του Μαρινάκη, που τον έβγαλε τετ α τετ με τον Μέγερι!

Με το «μομέντουμ» και την ψυχολογία υπέρ της, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας κατάφερε να γυρίσει… τούμπα το παιχνίδι, φτάνοντας στο 2-1 με τον Μανά να μπαίνει μόνος του στην περιοχή και με δυνατό σουτ από τα δεξιά να στέλνει την μπάλα ψηλά στην εστία του Μέγερι, στο 77’.

Κι ενώ όλα έδειχναν «διπλό», «μίλησε» ο Μούγιακιτς. Η «χρυσή» αλλαγή, όπως αποδείχθηκε, του Νταμίρ Κάναντι, έφερε ξανά το ματς στα ίσια, επτά λεπτά πριν τη λήξη. Όταν εκμεταλλευόμενος τη… σπόντα που έγινε πάνω στον Άργκους μετά το σουτ του Κουλούρη και την ασθενή απόκρουση του Κυριακίδη, σκόραρε με πλασέ από κοντά!

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι Περιστεριώτες που έπαιζαν… φουλ επίθεση από το 80’, πίεσαν και λίγο έλειψε να «κλέψουν» το «τρίποντο», με τον Κυριακίδη ωστόσο να λέει όχι στο σου του Κιβρακίδη και το 2-2 να διατηρείται μέχρι τέλους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας (80’ Ούμπιδες), Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (78’ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (78’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Άργκους (87’ Αμαράλ), Τσοκάνης, Λιάβας, Λουσέρο, Γουίλιαν (93' Γκούγκα), Μάζουρεκ (84’ Μιχάι), Μανά, Μοράρ.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 22:43
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κάναντι:«Ο Παπαπέτρου δεν μας σεβάστηκε»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας