Τελευταία ενημέρωση 16:44, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 O Δημήτριος Γιαννακόπουλος είναι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπου και τρέχει σε πίστες με την μηχανή του δίπλα σε πρωταθλητές ενώ έχει κάνει στροφιλίκια και στην Επίδαυρο.

Είναι 53 χρονών και μεγάλωσε στο Περιστέρι.Η αγάπη του για την ομάδα του Ατρόμητου, τον έκανε να δημιουργήσει ένα απίστευτο κράνος που αναγράφει πάνω το λογότυπο ''FENTAGIN'' δείχνοντας την αγάπη του προς την ομάδα ακόμα και όταν τρέχει πάνω στην μηχανή.  Ο «Fentagin» μηχανόβιος αποκαλύπτεται στο peristerisports.gr:

Πείτε μας δύο λόγια για εσάς, αλλά και για το παρατσούκλι «Σκέπας» που σας φωνάζουνε.  

 «Το όνομά μου είναι Δημήτριος Γιαννακόπουλος, Ετών 53...όσα και τα χρόνια που μένω στο Περιστέρι..Έχω δυο κόρες 23 ετών και 15. Το'' Σκέπας '' είναι παρατσούκλι λόγω εργασίας στον κλάδο της Κεραμοσκεπής , δικιά μου εταιρεία».

Σε ποιούς αγώνες τρέχετε, για να  μπορεί κάποιος να σας παρακολουθήσει?

 «Επίσημα δεν τρέχω σε αγώνες, αλλά λόγω του ότι είναι το χόμπυ μου μπαίνω σε πίστες και τρέχω δίπλα σε πρωταθλητές,γενικά και κανένα στροφιλίκι στην Επίδαυρο».

 

Είστε άνθρωπος που σας αντιπροσωπεύει η ταχύτητα?

 «Η ταχύτητα δεν με αντιπροσωπεύει.....υπάρχουν πάντα όρια όσο και η τεχνική της».

Ποιό είναι το είδωλο σας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό?

«Είδωλο; Ποιος άλλος από τον Βαλεντίνο Ρόσσι».

Eγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ο  μηχανοκίνητος αθλητισμός?

 «Δεν εγκυμονεί κινδύνους ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, όταν γίνεται υπό κάποιες σοβαρές προυποθέσεις.Να φοράμε πάντα κράνος και προπάντων εάν μπορούμε να κάνουμε και μια επίσκεψη σε καμια πίστα».

Στους αγώνες όταν τρέχετε φοράτε το κράνος των Fentagin.Tι σημαίνει αυτή η κίνηση για εσάς;

 «Το κράνος του FENTAGIN; Δεν υπάρχουν λόγια.....είναι κάτι το συναρπαστικό να το φοράς και όσοι το βλέπουνε έχουνε να λένε».

Γιατί αποφασίσατε να φοράτε αυτό το κράνος?

«Το κράνος είναι βαμμένο αερογραφία Φενταγίν, κάτι που για να το φτιάξω σημαίνει κάτι για μένα.......Η αγάπη για την ομάδα μου».

Πηγαίνετε με την μηχανή στους αγώνες του Ατρόμητου ?

 «Στους αγώνες του Ατρόμητου, όποτε μπορώ να πάω, πηγαίνω με τα πόδια.Άλλωστε το γήπεδο είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου».

Τι σας λένε οι αντίπαλοι όταν βλέπουν το κράνος που φοράτε;

«Αντίπαλοι στην παρέα δεν υπάρχουν...Υπάρχουν οπαδοί.....Κάποια μικροπειραγμάτα σε λογικά πλαίσια.....όταν βλέπουν το κράνος... απλώς το περιεργάζονται».

Ο όρος «Ατρόμητος» σας χαρακτηρίζει και ως άνθρωπο?

«Καμία ομάδα δεν σε χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο...Άνθρωπο σε κάνει η ίδια η συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους ανθρώπους».

Πως  βλέπετε την πορεία της ομάδας  φέτος?

«Η πορεία της ομάδας στην αρχή ήταν χάλια.Ελπίζω τώρα με τον Νιόπλια να πάρουμε τουλάχιστον την 5η θέση....Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο».

Ένα μηνυμά σας στους φιλάθλους του Ατρόμητου και ειδικότερα στους FENTAGIN.

 «Το μήνυμά μου προς τους φιλάθλους μικρούς και μεγάλους είναι να είναι κοντά στην ομάδα και να λένε όχι στην βία .Η ομάδα έχει ανάγκη τους φιλάθλους.Για τον πρόεδρο θέλω να είναι αυτός που είναι...να είναι κοντά στην ομάδα και να μην μοιάσει ποτέ σε Μαρινάκη και Αλαφούζο».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Μάρτιος 2015 13:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «10 στα 10» από τους μαγικούς Peristeri Wardogs »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας